Η Μυρτώ Αλικάκη το Σάββατο 25/11 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Δύο στις 10» της ΕΡΤ.

Η αγαπημένη ηθοποιός στη συνέντευξη που παραχώρησε μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα σχόλια που έχει ακούσει κατά καιρούς και την έχουν ενοχλήσει όπως εκείνο με την νευρική ανορεξία.

«Πιστεύω ότι ποτέ δεν μπορείς να είσαι έτοιμος για μια τόσο μεγάλη επιτυχία. Όπως δεν είσαι ποτέ έτοιμος να γίνεις γονιός και για όλα τα μεγάλα πράγματα δεν είσαι ποτέ έτοιμος. Όμως βουτάς σε αυτά. Παρόλα αυτά είναι μια απίστευτη ευλογία που έτυχε στη ζωή μου. Παρά το ότι δεν ήμουν έτοιμη, παρά το ότι ζορίστηκα, παρά τις δυσκολίες είμαι ευγνώμων για αυτή τη σπουδαία ευκαιρία που μου δόθηκε τότε» ανέφερε αρχικά η Μυρτώ Αλικάκη.

«Δεν ξέρω αν μπορώ να θυμηθώ σχόλια που άκουσα και με ενόχλησαν, σίγουρα έχουν υπάρξει. Με ενοχλεί πάντα η αναπαραγωγή ψευδών πληροφοριών, δήθεν ειδήσεων. Γενικά αυτό που με ενοχλεί στο σήμερα, επειδή τα πράγματα δεν διασταυρώνονται και μετά αναπαράγονται πάρα πολύ, μπορεί κάτι που δεν βασίζεται πουθενά, όπως ένα σχόλιο που έγραψε κάποιος για σένα στο Instagram, ξαφνικά να γίνει είδηση. Γιατί οι συνάδελφοι σας, στις εκπομπές και στα sites, έχουν μια ανάγκη από υλικό» τόνισε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η ηθοποιός.

«Κάποια στιγμή είχε γράψει κάποιος κάτω από μια φωτογραφία στα social media ότι είμαι σαν να έχω νευρική ανορεξία. Αυτό, που είναι ένα σχόλιο απολύτως θεμιτό και δεν έχω κανένα θέμα με το οποιοδήποτε σχόλιο, έγινε ότι εγώ έχω νευρική ανορεξία. Δηλαδή το είχαν βρει χαλασμένο τηλέφωνο μέχρι που με πήραν άνθρωποι να με ρωτήσουν αν είμαι καλά» αποκάλυψε η Μυρτώ Αλικάκη ενώ πρόσθεσε: «Όλο αυτό σε περιορίζει λίγο στον τρόπο που θα εκφραστείς δημόσια, εννοώ πως προσέχεις. Δεν προσέχω πως ζω την ζωή μου, για να πω την αλήθεια, όπως το που θα πάω και τι θα κάνω, αλλά το τι θα ανεβάσω και τα λοιπά λίγο τα προσέχω».

Δείτε όσα είπε η ηθοποιός: