Λίγες ημέρες μετά την δημοσιοποίηση του νέου του ντοκιμαντέρ στο Netflix, ο πρίγκιπας Harry ετοιμάζεται να εκδώσει την πρώτη του αυτοβιογραφία. Ο πρίγκιπας βλέπει σιγά-σιγά την δημοτικότητα του να μειώνεται, κυρίως στη Μεγάλη Βρετανία, με το 44% του πληθυσμού της χώρας να ψηφίζει την απομάκρυνση του από το παλάτι και την αφαίρεση των τίτλων του.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της “Daily Mail”: «Σχεδόν οι μισοί Βρετανοί πιστεύουν ότι ο Δούκας του Sussex θα πρέπει να στερηθεί τον βασιλικό του τίτλο μετά την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ του Netflix με τη Meghan Markle. Το 44% των συμμετεχόντων δήλωσε ότι ο Πρίγκιπας Harry θα πρέπει να αφαιρεθεί ο τίτλος του, ενώ το 32% πίστευε πως όχι. Η εκρηκτική σειρά έξι επεισοδίων του Netflix, “Harry and Meghan”, αύξησε την υποστήριξη για τον Πρίγκιπα και την Πριγκίπισσα της Ουαλίας, αντί για τον Δούκα και τη Δούκισσα του Sussex».

«Εκπλήσσομαι που το ντοκιμαντέρ δεν έκανε μεγαλύτερη ζημιά στους Σάσεξ. Το βρήκα επώδυνο. Σε έκανε να συνειδητοποιείς πως είναι χαμένες ψυχές. Από την άλλη, δεν εκπλήσσομαι καθόλου που ο κόσμος δείχνει μεγαλύτερη συμπάθεια στον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας καθώς κάνουν το κλασικό παραμένοντας στωϊκοί. Δεν διαμαρτύρονται για τον Χάρι» ανέφερε ο Τομ Κουίν, συγγραφέας του βιβλίου «Kensington Palace: An Intimate Memoir from Queen Mary to Meghan Markle».

Ο ίδιος πρόσθεσε πως «θεωρώ πως είναι απίθανο να αφαιρέσει ο βασιλιάς Κάρολος τους βασιλικούς τίτλους από τον γιο του, δούκα του Σάσεξ καθώς έτσι θα φαινόταν πως εκείνος και ο πρίγκιπας  William κάνουν τα ίδια με τον Harry και τη Meghan».

Η νέα αυτοβιογραφία

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, με μια καινούρια «επίθεση» αναμένεται να έρθει αντιμέτωπη η βασιλική οικογένεια από τους Sussexes, αυτή τη φορά με τη μορφή απομνημονευμάτων της Markle. Κυκλοφορεί έντονα στα βρετανικά tabloids η φημολογία ότι το μυστηριώδες τέταρτο βιβλίο, που ετοιμάζουν, θα είναι η αυτοβιογραφία της. Συγκεκριμένα, ένας ατζέντης του Χόλιγουντ μοιράστηκε στη “Daily Mail on Sunday”: «Για να είμαι ειλικρινής, θα με εξέπληττε αν η Meghan δεν δημοσίευε τη δική της ιστορία. Το “Spare” είναι σαφώς η ευκαιρία του πρίγκιπα Harry να πει τη δική του, αλλά η δική της είναι εξίσου συναρπαστική. Θέλω να πω, πόσες ηθοποιοί καταλήγουν να παντρεύονται έναν Πρίγκιπα;».

Με πληροφορίες από The Times