Η Νανά Παλαιτσάκη μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» σχολίασε το ελληνικό τηλεοπτικό τοπίο.

«Στην μετάδοση της κηδείας του Κωνσταντίνου ακουστήκαν ”τέρατα” λόγω άγνοιας της ελληνικής γλώσσας. Βρίσκονται άσχετοι σε εκπομπές σε θέσεις που δεν θα έπρεπε να είναι», είπε αρχικά η Νανά Παλαιτσάκη.

Παράλληλα, η Νανά Παλαιτσάκη σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα.

«Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μου αρέσει, έχει προσωπικότητα. Θα έπρεπε να υπάρχουν άνθρωποι του Γιώργου Καράβα να τον ”γειώσουν” για το δικό του καλό. Υπάρχουν και άνθρωποι που βγαίνουν στην τηλεόραση που είναι χειρότεροι από τον Γιώργο Καράβα. Η ”επιβίωση” στην τηλεόραση δεν έχει να κάνει μόνο με το ταλέντο. Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν μπορεί να αποσυρθεί από την τηλεόραση και δεν χρειάζεται γιατί έχει δουλέψει σκληρά», είπε χαρακτηριστικά η Νανά Παλαιτσάκη.

Για την δική της τηλεοπτική παρουσία σημείωσε η Νανά Παλαιτσάκη: «Έδωσα μεγάλη μάχη για να αποδείξω ότι η εμφάνιση μου δεν ήταν η αιτία που ήμουν στην τηλεόραση. Τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχω καμία τηλεοπτική πρόταση. Ποτέ δεν είχα πρόταση από την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, πήγα μόνο ως καλεσμένη.

Όσον αφορά  τον Γιώργο Λιάγκα παραδέχθηκε: «Έχω γράψει πολλές κριτικές για τον Γιώργο Λιάγκα, παλιότερα τον θεωρούσα σεξιστή και άξεστο».

 

Για την επιλογή της Φαίη Σκορδά να μετακινηθεί σε νέο κανάλι είπε: «Ήταν λάθος που η Φαίη Σκορδά πήγε στον Σκαι, είναι ένα κανάλι ενημέρωσης. Η Φαίη Σκορδά δεν ηγείται την ομάδα αλλά την ακολουθεί, έχει μείνει πίσω».

Ενώ, για την Ιωάννα Μαλέσκου είπε ότι «έκανε πολύ καλά που έμεινε πίσω για να κάνει το παιδάκι της».

Καταλήγοντας η Νανά Παλαιτσάκη σχολίασε την απόφαση του Νίκου Μουτσινά να απέχει από την τηλεόραση του χρόνου: «Ο Νίκος Μουτσινάς είναι εξαιρετικός ως ”κουμπάρος” της Ελεονώρας Μελέτη. Γελάω πολύ με τον Νίκο Μουτσινά, θα μου λείψει από την τηλεόραση, έχει πολύ ταλέντο».