Η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της, «Καλύτερα δε γίνεται», το μεσημέρι του Σαββάτου, τοποθετήθηκε αναφορικά με τα σχόλια που άκουσε μέσα στην εβδομάδα για την επιλογή της να ταχθεί υπέρ του Γιώργου Νταλάρα στο ξέσπασμα που είχε κατά των δημοσιογράφων.

Η Ναταλία Γερμανού αρχικά ξεκαθάρισε πως ο δημοσιογράφος της εκπομπής που ήταν παρών σε εκείνο το ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα, δεν ένιωσε στιγμή να προσβάλλεται, ενώ στη συνέχεια απάντησε και σε όσους είπαν πως εφόσον συμφωνεί με τον τραγουδιστή, θα πρέπει να αλλάξει την εκπομπή της.

«Σχετικά με το τεράστιο θέμα που ξεκίνησε με τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα και παρακολούθησα κλινήρης, να γιγαντώνεται και να παίρνει τεράστιες διαστάσεις…Ο Σπύρος Ραφαήλ Κεραμμύδας που ήταν ένας από τους δημοσιογράφους μας και βρέθηκαν εκείνη τη μέρα έξω από το στούντιο του Real FM, ουδόλως προσεβλήθη από τον Γιώργο Νταλάρα.

Είναι ένας άνθρωπος πολύ ευτυχισμένος που δουλεύει στο “Καλύτερα δε γίνεται”. Όχι μόνο γιατί αυτή η εκπομπή τον σέβεται και τον αγαπά, αλλά γιατί του έδωσε την ευκαιρία, πέρα από το να είναι δημοσιογράφος και να παίρνει δηλώσεις από καλλιτέχνες, να κάνει μια πάρα πολύ σημαντική αποστολή στο Μάαστριχτ τα Χριστούγεννα και να πάρει συνέντευξη από έναν σπουδαίο μαέστρο συμφωνικής ορχήστρας. Που δε πιστεύω ότι πολλές εκπομπές το έχουν κάνει στους δημοσιογράφους τους.

Καταλαβαίνετε, ότι ο Σπύρος μας, όχι μόνο δε προσεβλήθη, αλλά είναι και πολύ ευτυχισμένος που εργάζεται εδώ και υπάρχει αγάπη και από εμάς προς εκείνον, κι από εκείνον προς εμάς…Χαμογελώντας τα έβλεπα κι εγώ όλα αυτά που γίνονταν. Έχω μάθει μετά από τόσα χρόνια στο κουρμπέτι, να τα παρακολουθώ όλα αυτά με ήπιο και συγκαταβατικό χαμόγελο. Δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο» είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

Στη συνέχεια όμως, η παρουσιάστρια συνέχισε λέγοντας: «Πραγματικά, δεν θέλω να το ανοίξω και πολύ, γιατί εγώ ανήκω στη “Μενεγάκειο” σχολή. Η Ελένη πάντα κρατούσε μια στάση του ¨δεν απαντάω” και το θεωρώ απόλυτα σωστό. Έβλεπα πολλούς συναδέλφους που λέγανε, “η Ναταλία θα απαντήσει το Σάββατο”. Δε θα απαντήσει η Ναταλία το Σάββατό, ούτε την Κυριακή. Σέβομαι όλες τις απόψεις συναδέλφων, δημοσιογράφων, παρουσιαστριών-ων. Τα ακούω με σεβασμό, φιλτράρω, αλλά θεωρώ ότι λογοδοτώ μόνο στον κόσμο που όλα αυτά τα χρόνια με βλέπει και μου ασκεί κριτική – που ακούω με πολύ σεβασμό – και στο κανάλι που με πληρώνει.

Κάπου αλλού όχι. Είδα και κάποια δαχτυλάκια που σηκώθηκαν και έλεγαν, “αν δε θες να είσαι υποκρίτρια κοίτα να αλλάξεις την εκπομπή σου”, η εκπομπή είναι ήδη άλλη. Ανέκαθεν ήταν άλλη εκπομπή. Έχω την αίσθηση, ότι κάνουμε μια άλλη εκπομπή που δε χρειάζεται πολλές αλλαγές. Αυτό θα πω. Δεν θα πω κάτι άλλο. Θα το κλείσω εδώ. Και πολύ ασχοληθήκαμε μαζί μου, γιατί το θέμα δεν ήμουν εγώ, ήταν ο Γιώργος Νταλάρας».