Λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας της εκπομπής «Μη χανόμαστε» η Ναταλία Γερμανού σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ μίλησε μεταξύ άλλων για τις ανασφάλειες και την ηλικία της, ενώ αποκάλυψε και πολλά πράγματα για τη σχέση της με τον Μάνο Ιωάννου.

Ζηλεύει το σύντροφό της; «Όχι. Μια γυναίκα που αποφασίζει να κάνει σχέση με έναν άνδρα τόσα χρόνια μικρότερό της και θέλει να τον έχει δεμένο με σιδερόμπαλα, είναι χαμένη από χέρι. Εγώ γενικά είμαι ζηλιάρα σε φυσιολογικά πλαίσια και πιστεύω πως όταν έχεις έναν νεότερο σύντροφο, που είναι πολύ ωραίος και περιζήτητος, θα πρέπει να έχεις την αυτοπεποίθηση αλλά και την ψυχραιμία που προκύπτει από το ότι αυτός ξέρει για ποιο λόγο είναι μαζί σου. Αυτά λοιπόν που κάνω είναι να απολαμβάνω τη σχέση χωρίς δεύτερες και τρίτες σκέψεις. Είμαστε και οι δύο ελεύθεροι άνθρωποι. Δεν μας δένουν αλυσίδες».

Δεν ενοχλείται όταν τον φλερτάρει μια γυναίκα; «Μόνο μία λες εσύ; Τον φλερτάρουν εκατό κάθε μέρα μπροστά μου και φαντάζομαι και άλλες τόσες όταν δεν είμαι εκεί. Έχω δει πολλές φορές κορίτσια να του λένε: “Αχ, πόσο πιο όμορφος είσαι από κοντά” ή “Θα λιποθυμήσω τώρα που σε βλέπω”, αλλά ο Μάνος δεν μου δίνει δικαίωμα να ζηλέψω. Είναι πολύ κύριος».

Πώς θα αντιδρούσε αν ερχόταν τώρα στη ζωή της ένα παιδί; «Δεν ξέρω, δεν το έχω σκεφτεί. Αλλά πιστεύω ότι όταν μια γυναίκα είναι 49 χρονών και έρχεται στη ζωή της ένα παιδί χωρίς να το έχει προγραμματίσει, θα το σκεφτεί πολύ σοβαρά από ότι στα 25 της, όπου αν δεν τον ήθελε θα μπορούσε να κάνει άμβλωση».

Γιατί αποκάλυψε την ηλικία της; «Και τι να έλεγα δηλαδή; Ότι είμαι 39; Όλοι ήξεραν πόσο χρονών είμαι και η ημερομηνία γέννησής μου υπάρχει και σε ένα βιβλιάριο του πατέρα μου. Μπορεί να έχω ένα σωρό ανασφάλειες, αλλά σε ότι έχει να κάνει με την ηλικία και τα κιλά μου δεν είχα ποτέ. Θεωρώ ότι μεγαλώνω συμπαθητικά και αν κάποιοι με θεωρούν μεγάλη, τόσο είμαι και σε όποιον αρέσει».