Η σύζυγος του, Κώστα Καραμανλή, Νατάσα Παζαΐτη αποχαιρέτησε την Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών, τη Δευτέρα 24 Ιουλίου σκορπώντας τη θλίψη σε όσους τη γνώριζαν και βρέθηκαν κοντά της. Τον τελευταίο καιρό νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Είχε επιδεινωθεί σε ακραίο βαθμό η κατάσταση της υγείας της και βρισκόταν σε μηχανική υποστήριξη.

«Αγαπημένη Μαριάννα, θα είσαι πάντα δίπλα μας να δίνεις απλόχερα Αγάπη, Φροντίδα, Ελπίδα. Θα είσαι πάντα εδώ να φωτίζεις το βλέμμα των αδύναμων παιδιών, των απελπισμένων γονιών που παλεύουν με την ασθένεια. Για μένα θα είσαι πάντα ζωντανή και αιώνια αγαπημένη. Θα μου λείψει όμως η γλύκα της φωνής σου, το καθαρό βλέμμα το πλατύ σου χαμόγελο» έγραψε η Νατάσα Παζαΐτη.

Η Νατάσα Παζαΐτη βρισκόταν πάντα στο πλευρό της Μαριάννας Βαρδινογιάννη για τους σκοπούς του ιδρύματος «Ελπίδα». Η ίδια εξασκώντας τα τελευταία χρόνια τον επάγγελμα της γιατρού γνωρίζει από πρώτο χέρι τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι που πάσχουν από καρκίνο καθώς και οι οικογένειές τους.