Επιμέλεια: Αγγελική Στόγια

Αντικείμενο σκληρής κριτικής έγιναν ορισμένες φωτογραφίες που ανέβασε η Νατάσσα Μποφίλιου στο Instagram προκειμένου να προωθήσει ρούχα συγκεκριμένης εταιρείας.

Η Νατάσσα Μποφίλιου πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με φόντο τους δρόμους του Λονδίνου, φορώντας κομψά ρούχα και αξεσουάρ γνωστής εταιρείας. Ωστόσο, οι φωτογραφίες της, τις οποίες η ίδια μοιράστηκε στα social media, προκάλεσαν αντιδράσεις στο Twitter.

Πολλοί χρήστες του μέσου της άσκησαν κριτική, υποστηρίζοντας ότι τα ακριβά ρούχα έρχονται σε αντίθεση με τις πολιτικές πεποιθήσεις της, που πολλές φορές δημοσίως έχει υποστηρίξει.

Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο του ραδιοφωνικού παραγωγού, Ποσειδώνα Γιαννόπουλου, ο οποίος λέει: «Παλεύουμε τον κακό καπιταλισμό στο Κουμμουνιστικό Λονδίνο. Σινιέ και στην πένα, βεβαίως βεβαίως…»

Διαβάστε περισσότερα Tweets:

Από την άλλη, υπήρξαν και εκείνοι που την υποστήριξαν, και μάλιστα φανατικά, ενώ οι πιο ψύχραιμοι επισήμαναν ότι μια ιδεολογία δεν μπορεί να συνδέεται με τα ρούχα των ανθρώπων.

«Αν φοράει κάποιος κουστούμι και γραβάτα πρέπει να είναι δεξιός κι αν είναι αριστερός πρέπει να φοράει αμπέχωνο;» αναρωτιούνται.

Ένας από αυτούς που πήραν θέση για το γεγονός ήταν και ο Νίκος Μουρατίδης, ο οποίος τάχθηκε υπέρ της καλλιτέχνιδος με ένα καυστικό σχόλιο στο Facebook.

«ΣΚΑΣΤΕ πια οι διάφορες μουρλοκακομοίρες με τη Νατάσσα Μποφίλιου. Η κοπέλα είναι θεά, όσο και να λυσσάτε… Καλά κάνει ό,τι κι αν κάνει (και λίγα είναι)…. Χαχαχαχαχαχα λυσσάρες!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Θέση γι’ όλο αυτόν τον διχασμό που έχει προκληθεί στο Twitter και τα δεκάδες σχόλια για την ανάρτηση της Νατάσας Μποφίλιου στο Λονδίνο, πήρε και η Έλενα Ακρίτα, η οποία στέκεται στο πλευρό της τραγουδίστριας και σχολιάζει χαρακτηριστικά πως «στο βάθος ζηλεύουνε αυτό που ρεζιλεύουνε».

Η Έλενα Ακρίτα στήριξε την τραγουδίστρια, η οποία σε ανάρτησή της έγραψε: «Νατάσα, το 1989 το τερατούργημα ‘Αυριανή’ που υποδυόταν την εφημερίδα, έβριζε τον Φλωράκη επειδή λέει είχε μεγάλο σπίτι. Ενώ έπρεπε ως κομουνιστής να ζει σε σταύλο ξερω’ γώ.»

Η πρώτη απάντηση της Νατάσας Μποφίλιου μετά τις αντιδράσεις

Η ερμηνεύτρια, σε συνομιλία που είχε με την Έλενα Χριστοπούλου, απάντησε χαρακτηριστικά: «Τι να απαντήσει κανείς σε ένα τέτοιο αφήγημα; Δεν πτοούμαι με τίποτα και συνεχίζω».

Η Νατάσσα Μποφίλιου γεννήθηκε στην Αθήνα στις 18 Απριλίου 1983.

Ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στα εκπαιδευτήρια Δούκα και σπούδασε στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ του οποίου είναι απόφοιτη. Έχει πτυχίο πιάνου και θεωρίας από το Ελληνικό Ωδείο, επιπλέον αποφοίτησε από το Ωδείο Φίλιππος Νάκας.

Η πορεία της στο τραγούδι ξεκίνησε με τη συμμετοχή της στις συναυλίες του Χρόνη Αηδονίδη. Το 2004 συμμετείχε στην δεύτερη ακρόαση νέων ερμηνευτών που πραγματοποίησε η δισκογραφική εταιρεία Μικρή Άρκτος του Παρασκευά Καρασούλου, όπου διακρίθηκε και ακολούθως συμμετείχε με δύο τραγούδια στο άλμπουμ “Δεύτερη Ακρόαση της Μικρής Άρκτου”.

Η Νατάσσα Μποφίλιου απ’ το ξεκίνημά της μέχρι και τις μέρες μας περισσότερο τραγουδάει και λιγότερο «μιλάει». Άλλωστε με τον τρόπο που κινείται στο μουσικό χώρο και τις επιλογές της, συνεργατών και τραγουδιών, εκφράζει μια ξεκάθαρη θέση και στάση ζωής. Πάντως όσες φορές η Νατάσσα Μποφίλιου κλήθηκε να μιλήσει για θέματα κοινωνίας, πολιτικής και επικαιρότητας δε μάσησε τα λόγια της, δεν χάιδεψε αυτιά και μάλιστα, τοποθετήθηκε θαρραλέα κόντρα στο ρεύμα…