«Βόμβα» έσκασε στο Hollywood με πρωταγωνιστή ξανά τον Will Smith. Αυτή τη φορά πρώην φίλος και βοηθός του ηθοποιού, όπως ισχυρίζεται ότι ήταν ο Brother Bilaal, έγινε πρωτοσέλιδο την Τρίτη μετά τη συνέντευξη, στην οποία και δήλωσε, ότι είδε τον Will Smith και τον Duane Martin να κάνουν σεξ.

Όπως είπε ο Bilaal: «Άνοιξα την πόρτα στο καμαρίνι του Duane και τότε είδα τον Duane να κάνει πρ..κό σεξ με τον Will. Υπήρχε ένας καναπές και ο Will ήταν σκυμμένος πάνω στον καναπέ και ο Duane στεκόταν όρθιος και τον σκότωνε, τον δολοφονούσε. Ήταν φόνος εκεί μέσα».

Τι απαντάει ο Will Smith

Σχεδόν αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση των παραπάνω, εκπρόσωπος του διάσημου ηθοποιού αρνήθηκε κατηγορηματικά τον ισχυρισμό, λέγοντας στο TMZ: «Αυτή η ιστορία είναι εντελώς κατασκευασμένη και ο ισχυρισμός είναι κατηγορηματικά ψευδής». Σύμφωνα με την ίδια πηγή, δεν αποκλείεται ο ηθοποιός να κινηθεί νομικά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Duane Martin παντρεύτηκε την ηθοποιό Τίσα Κάμοελ το 1996 και χώρισαν το 2020. Ο ηθοποιός, με καταγωγή από το Μπρούκλιν, είναι γνωστός από τις συμμετοχές του στη σειρά «L.A.’s Finest» και στη σειρά «All of Us».