Στο παρελθόν ανήκει όπως όλα δείχνουν η στενή φιλία που είχε η Ελένη Γερασιμίδου με τον Λάκη Λαζόπουλο. Προ ημερών η ηθοποιός μιλώντας στη Χριστίνα Λαμπίρη είπε πως «είναι μια παλιά φιλία. Τώρα δεν υπάρχει φιλία από την πλευρά μου», σήμερα η Ελένη Γερασιμίδου ξαναχτύπησε με νέες δηλώσεις για τη σχέση της με τον Λαζόπουλο.

Μιλώντας στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» ανέφερε τους λόγους που οι δυο τους πλέον δεν μιλάνε. «Έχει προκύψει θέμα. Εγώ έκανα ένα ξεκαθάρισμα συγγενειών και να τελειώσουμε εδώ. Θέμα εγώ δεν θέλω να γίνομαι τη στιγμή που υπάρχουν τόσα ζητήματα. Το τι φιλία υπήρχε, ας το ψάξει και αυτό ο κόσμος. Εγώ έκανα μια αποκατάσταση των πραγμάτων και είπα αυτά που πιστεύω. Είπα ότι τον θαυμάζω, ότι συνεργαστήκαμε πολύ καλά, αλλά μέχρι εκεί. Δεν ήμασταν ποτέ κολλητοί, μόνο τα πρώτα χρόνια, οπότε καμία φιλία δεν έχει χαλάσει».

Όσο για το αν θα συνεργαζόταν ξανά μαζί του απάντησε: «Δεν είναι θέμα να ξεχάσουμε τίποτα. Εάν με ζητούσε να συνεργαστώ μαζί του σε μία ταινία ή όπως έκανα και έπαιξα μαζί του στο ‘Διά ταύτα’ και δεν είχε να κάνει με τη σατιρική του εκπομπή, για να μην βρεθώ σε αυτή τη δύσκολη θέση που βρίσκομαι κάθε φορά που κατηγοράει το ΚΚΕ, βεβαίως, γιατί όχι. Εγώ δεν αποκλείω τις δουλειές. Αυτό έλειπε, να λέω ‘όχι’ σε δουλειές. Συνεργαζόμασταν τόσα χρόνια, δεν πηγαίναμε περίπατο».