Οι μεγάλες χολιγουντιανές stars η αλήθεια είναι πως καταφέρνουν το ακατόρθωτο, δηλαδή να φαίνονται νέες και φρέσκιες ακόμη και μετά τα 40. Σίγουρα οι αισθητικές επεμβάσεις είναι συνήθεις στον χώρο της showbiz, ωστόσο η αψεγάδιαστη ομορφιά αυτών των γυναικών πολλές φορές είναι απλώς αποτέλεσμα πολύ καλού μακιγιάζ. Διαβάστε μερικά μικρά μυστικά και διαπιστώστε πώς τα καταφέρνουν:

Διπλό concealer

Μία στρώση δεν αρκεί. Χρησιμοποιήστε αρχικά έναν πιο σκούρο τόνο και στη συνέχεια τοποθετήστε μια περισσότερο φωτεινή απόχρωση. Απλώστε μόνο στα σημεία που χρειάζεται και αποφύγετε την εξωτερική πλευρά του ματιού.

Δώστε Σχήμα

Μερικές φορές τα χαρακτηριστικά και οι γωνίες του προσώπου χρειάζονται σχηματισμό. Όσο για το πώς θα τα καταφέρετε, χρειάζεστε απλώς έναν πιο σκούρο τόνο make up ή πούδρας στα σημεία που επιθυμείτε να μορφοποιήσετε. Θυμηθείτε πως οι bronze αποχρώσεις είναι πάντα οι καλύτερες. Αυτή η διαδικασία θα κάνει το πρόσωπό σας περισσότερο λαμπερό, ενώ εύκολα θα κρύψετε με τα πιο σκούρα χρώματα όλα εκείνα τα ψεγάδια, που δεν θέλετε να φαίνονται έντονα.

Προσθέστε λάμψη

Η λάμψη είναι το Α και το Ω, όταν θέλετε να κάνετε το πρόσωπό σας πιο φρέσκο. Στο εμπόριο κυκλοφορούν δεκάδες προϊόντα για να ολοκληρώστε το look σας. Το σημαντικό είναι να προσέξετε πού θα τοποθετήσετε το υλικό. Προσέξτε να το απλώσετε στα κόκκαλα των μαγούλων και κάτω από τα μάτια. Μην το παρακάνετε γιατί το αποτέλεσμα θα είναι το ακριβώς αντίθετο από το φρέσκο look που επιθυμείτε.

Βάλτε Χρώμα

Μην φοβηθείτε το χρώμα. Βάψτε τα μάτια σας σε περισσότερο φυσικούς τόνους και χρησιμοποιήσετε έντονο χρώμα στα χείλη. Αν έχετε ξηρό δέρμα αποφύγετε το ροζ, ενώ αν έχετε λιπαρό αποφύγετε το πορτοκαλί και το καφετί.

Σχηματίστε τα Μάτια

Καθώς γερνάμε τα μάτια μας χάνουν το σχήμα τους. Επομένως, φροντίστε όταν μακιγιάρεστε να σχηματίζετε με μολύβι ή eyeliner τη γραμμή του πάνω βλεφάρου σας.