Μπορεί η Τζένη Μπαλατσινού να έστειλε εξώδικο στον Δημήτρη Παπανώτα, προειδοποιώντας τον να σταματήσει να αναφέρεται στο όνομά της, γιατί διαφορετικά θα του κάνει αγωγή, παρόλα αυτά και σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός του το αυτί του δημοσιογράφου δεν φέρεται να «ιδρώνει».

Μία μέρα όμως πριν την αποστολή του εξωδίκου, έκανε μία νέα σειρά καυστικών δηλώσεων εις βάρος της, που αυτές ουσιαστικά έγιναν η αφορμή να ξεχειλίσει το ποτήρι της οργής της.

Ο Δημήτρης Παπανώτας μιλώντας την Κυριακή στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» όπως αναφέρει δημοσίευμα του You, έριξε νέο λάδι στη «φωτιά» της κόντρας τους, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Για τη Μυτιλήνη ξεκίνησε και της βγήκε Καβάλα. Το πρόβλημα της κ.Μπαλατσινού δεν είναι η ηλικία αλλά το θέμα του πορτοφολιού. Έχω κάνει ρεπορτάζ, κλαίγανε τα βόρεια προάστια όταν έμεινε η κ.Μπαλατσινού ελεύθερη και τελικά κλάψανε τα Πανοράματα Θεσσαλονίκης. Κατά βάθος τη λυπάμαι και λυπάμαι που τα σκάγια παίρνουν και τον Πέτρο , ο οποίος δεν φταίει σε τίποτα ο άνθρωπος, και απορώ πώς άντεξε τόσα χρόνια».