Στην Ελλάδα βρίσκονται τις τελευταίες μέρες απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές τους διακοπές με πολυτελές γιοτ ο Nicolas Sarkozy και η Carla Bruni.

Συγκεκριμένα το ζευγάρι που τρέφει τεράστια αγάπη για την χώρα μας και δεν είναι λίγες οι φορές που την επιλέγει για τις διακοπές του βρίσκεται στη Φολεγάνδρο. Ο Sarkozy είχε δηλώσει επανειλημμένα στο παρελθόν ότι το καλοκαίρι στην Ελλάδα είναι επίγειος παράδεισος.

Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας σύμφωνα με το «cyclades24» επισκέφθηκε το ελληνικό νησί και η παρουσία του δεν πέρασε απαρατήρητη.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι κάτοικοι και ταξιδιώτες έσπευσαν να του ζητήσουν φωτογραφίες και ο Nicolas Sarkozy δεν το αρνήθηκε. Η οικογένεια ταξίδεψε στην Φολέγανδρο με το υπεροπολυτελές γιοτ “M/Y LIBRA Y”, μήκους 42,50 μέτρων, που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 10 άτομα, με 5 καμπίνες ενώ διαθέτει και 7 άτομα προσωπικό.

Από την πλευρά της, η Carla Bruni δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από το υπερπολυτελές σκάφος που απολαμβάνει ανέμελη την θέα και τα γαλάζια νερά του νησιού!

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram από τις διακοπές της στην Ελλάδα: