Ως επικεφαλής εγκληματικής οργάνωσης που ξεπλένει μαύρο χρήμα και έχει κάνει απάτες σε βάρος του δημοσίου εμφανίζει τον γνωστό παρουσιαστή Νίκο Κοκλώνη πολυσέλιδο πόρισμα που βρίσκεται στα χέρια του οικονομικού εισαγγελέα Χρήστου Μπαρδάκη.

Έχουν ήδη δεσμευθεί όλα τα περιουσιακά στοιχεία του Νίκου Κοκλώνη και ζητείται να ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του για απάτη σε βάρος του δημοσίου, φορολογική απάτη, φοροδιαφυγή, εγκληματική οργάνωση και ξέπλυμα μαύρου χρήματος προσώπων αγνώστου ταυτότητας, που κινούνται παράνομα στο εξωτερικό και φέρονται να συνδέονται με τη μαφία.

Από την πλευρά του ο Νίκος Κοκλώνης σε έντονο ύφος και μέσα από τα social media απάντησε σε αυτά τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν την Πέμπτη 23/02 και αφορούν το πρόσωπό του. Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο παρουσιαστής και παραγωγός θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά με τους εργαζομένους στην εταιρεία του, Barking Well.

Ειδικότερα, επισυνάπτοντας την ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Ανάπτυξης, ο Νίκος Κοκλώνης τονίζει με σαφήνεια τα εξής. «Όσο για τα χρήματα που πήρα από το δημόσιο είναι 0. Δείτε και την απάντηση του υπουργείου! Οι φήμες έφτασαν πρώτα άλλου τυχαίο; Κατά τα αλλά δεν είναι πολιτικό θέμα. Δεν θα σας κάνω την χάρη να μείνουν 600 άτομα χωρίς δουλειά. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται».