Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Νατάσα Καλογρίδη πέρασαν τις διακοπές του Πάσχα μαζί στις Μαλδίβες.

Ο αγαπημένος της θέλησε να κάνει μία έκπληξη στην ηθοποιό για την ημέρα της γιορτής της, και έτσι βρέθηκαν σε μία ιδιωτική παραλία, 15 λεπτά από το πολυτελές resort όπου διέμεναν στις Μαλδίβες.

Την Κυριακή του Πάσχα, ο Νίκος Κοκλώνης και ο Τρύφωνας Σαμαράς (οι οποίοι βρίσκονταν στο ίδιο resort παρέα με το ζευγάρι) ξεκίνησαν από νωρίς τις βουτιές στην παραλία. Λίγο αργότερα, το ζευγάρι μαζί με τον Νίκο νοίκιασαν ένα σκάφος και πήγαν για snorkeling, βγάζοντας δεκάδες υποβρύχια βίντεο ανάμεσα σε σαλάχια κι εξωτικά ψάρια.

Σύμφωνα με το περιοδικό People, σε αυτή τη βόλτα αποφασίστηκε να προχωρήσει και η συνέντευξη στο Celebrity Travel. Ειδικά ο Αλέξανδρος ήταν πολύ διστακτικός στο να πάρει ακόμα μεγαλύτερη δημοσιότητα η ζωή τους που ήδη βρίσκεται κάθε βδομάδα κρεμασμένη στα περίπτερα, αλλά ίσως μιλώντας πλέον ανοιχτά για όσα ζουν βάλουν και μια τελεία στα όποια ερωτηματικά, αλλά και την επιμονή των media να ξεκλέψουν κάποιες σχετικές δηλώσεις τους. Άλλωστε με τον Νίκο Κοκλώνη τον συνδέει μια μακροχρόνια συνεργασία η οποία έχει εξελιχθεί σε μια ζεστή φιλία δεδομένου πως είναι ο άνθρωπος που του γνώρισε τη Νατάσα είναι και ο ιδανικός για να μιλήσουν για όσα τους συμβαίνουν.