Ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου είναι ζευγάρι εδώ και 18 χρόνια και μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Πέτρο, ο οποίος είναι προτεραιότητά τους.

Ο ηθοποιός και η σύντροφος της ζωής του αποφάσισαν μετά από τόσα χρόνια κοινής πορείας να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και να πραγματοποιήσουν τον θρησκευτικό τους γάμο. Το μυστήριο θα γίνει στις 12 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Παναγίτσα στο Φάληρο.

Ο Νίκος Κουρής μίλησε στην Real LIfe και αποκάλυψε τις λεπτομέρειες για τον θρησκευτικό του γάμο με την Έλενα Τοπαλίδου.

«Γουστάρουμε να το κάνουμε τώρα και τώρα θα παντρευτούμε. Επιλέξαμε ως ημερομηνία την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου. Η ημερομηνία είναι τυχαία. Δεν έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία ή συμβολισμό. Άλλωστε, ούτε εγώ ούτε η Έλενα πιστεύουμε στους συμβολισμούς.. Η συγκεκριμένη μέρα, όμως, μας βολεύει γιατί δεν θα δουλεύουμε και επίσης είναι κοντά στις γιορτές, κάτι που επιθυμούσαμε πολύ.

Επιλέξαμε να παντρευτούμε στην αγαπημένη μας εκκλησία, τον Ιερό Ναό Παναγίτσα στο Παλαιό Φάληρο. Κουμπάροι μας θα είναι ένα ζευγάρι πολύ αγαπημένων φίλων μας, που δεν έχουν σχέση με τον χώρο του θεάτρου. Καλεσμένοι θα είναι συγγενείς και φίλοι που θέλουμε πολύ να βρίσκονται κοντά μας», αποκάλυψε ο Νίκος Κουρής.