Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» παραχώρησε ο Νίκος Κουρκούλης, ο οποίος μίλησε για την καριέρα και την προσωπική του ζωή, ενώ αναφέρθηκε και στο πρόσφατο πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε.

«Έκανα ένα χειρουργείο στην γνάθο, ήταν δύσκολο. Βρέθηκε όγκος που ευτυχώς ήταν καλοήθης. Ήμουν παραμορφωμένος και δεν μπορούσα να εμφανιστώ στην πίστα. Αυτό το πρόβλημα δεν έχει καμία σχέση με το παλαιότερο που αντιμετώπιζα.

Μέχρι τώρα η περιπέτεια με τον καρκίνο ήταν ορόσημο για την σχέση μου με τον εαυτό μου αλλά και το θείο στοιχείο. Είναι σοκαριστικό όταν μαθαίνεις και ακούς τη λέξη ‘καρκίνος’. Είχα έναν άγγελο, τη μητέρα μου. Ήταν άγιος άνθρωπος. Έπαιξε ρόλο στην ίασή μου», είπε αρχικά ο Νίκος Κουρκούλης.

Όσον αφορά την καριέρα του και τις προτάσεις που έχει δεχτεί για την τηλεόραση ο Νίκος Κουρκούλης τόνισε: «Στο ‘REX’ είχα έναν συνεργάτη του Ντέιβιντ Κόπερφιλντ που μου πρότεινε να βγω με ένα εφέ με φωτιές για το τραγούδι ΄Παίζεις με την φλόγα’. Βγήκα πριν τη φωτιά και έπαθα έγκαυμα αλλά έβγαλα το πρόγραμμα κανονικά. Έγινε γρήγορα καλά, αλλά όταν ήρθαν οι κάμερες επαναφέραμε την πληγή για τα κανάλια. Φαινόμουν καμένος και μετά τη συνέντευξη έβγαλα το make up».

Στη συνέχεια δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για τον γάμο του με την τραγουδίστρια Κέλλυ Κελεκίδου.

«Η πρόταση γάμου στην Κέλλυ έγινε αναγκαστικά λόγω της έλευσης του παιδιού μας. Έπρεπε να παντρευτούμε γρήγορα, έχουμε κάνει πολιτικό», αποκάλυψε και στη συνέχεια είπε ότι θα ήθελαν να κάνουν και θρησκευτικό γάμο.