Ο Νίκος Μακρόπουλος με αφορμή τις εμφανίσεις του με την Πάολα σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Happy Day. Μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην εξάρτησή του από το τσιγάρο, τον 31χρονο γιο του και τη σύντροφό του, Γιούλη Τάσσου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Μακρόπουλος δήλωσε: «Επέλεξα να κάνω padel για λόγους υγείας και φυσικής κατάστασης. Είχα πάρει κάποια κιλά κόβοντας το τσιγάρο. Είναι ένας τρόπος για να τα διώξω, σε συνδυασμό με διατροφή. Κάπνιζα τέσσερα πακέτα την ημέρα, αλλά τώρα είμαι ο πιο φανατικός αντικαπνιστής».

Ο Νίκος Μακρόπουλος σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ανέφερε: «Ο γιος μου, ο Τάσος είναι 31 ετών, είναι αρχιτέκτονας. Είμαι περήφανος για τον Τάσο. Γιατί να μην ξαναγίνω μπαμπάς για δεύτερη φορά; Είμαστε χρόνια με τη Γιούλη σε σχέση, θαυμάζω σε εκείνη το ήθος της. Είναι ένα άριστο παιδί. Νομίζω ότι είναι μία σύντροφος που νομίζω πως “κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι”. Μου αρμόζει και μου ταιριάζει αυτός ο άνθρωπος, γιατί είναι συγκαταβατικός, έχει κατανόηση, είναι διακριτικός, είναι ευγενικός, έχει όλα τα καλά του κόσμου».

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Νίκου Μακρόπουλου: