Ο γνωστός στιχουργός, Νίκος Μωραΐτης μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», ο οποίος αναφέρθηκε στον Γιώργο Νταλάρα ενώ έκανε και μια δήλωση για τον Σάκη Ρουβά που κανείς δεν περίμενε.

«Αυτό που είπε στην ουσία είναι “σας βάζω το μήνυμα σε ένα μπουκάλι, το ρίχνω στη θάλασσα και όποιος θέλει το διαβάζει”. Όσοι δεν κατάλαβαν τι είπε ο Νταλάρας, ας ασχοληθούν με το ότι ‘έριξε ένα μπουκάλι στη θάλασσα’. Προτιμώ να διαβάζω το μήνυμα που έστειλε. Αυτό που μας είπε ήταν πώς γινόταν στο παρελθόν το τραγούδι και πώς η δημοσιογραφία. Έχουμε φτάσει στην εποχή που όλα έχουν, με έναν τρόπο, εκφυλιστεί. Φαντάσου τον Νταλάρα να διαφημίζει χάμπουργκερ. Τον Σαββόπουλο να διαφημίζει καφέ μπορείς να τον δεις και το έκανε επιτυχημένα, εξαρτάται σε ποιο πλαίσιο γίνεται», είπε αρχικά ο Νίκος Μωραΐτης.

Όσον αφορά τον Σάκη Ρουβά, ο Νίκος Μωραΐτης τόνισε: «Θα προτιμούσα να μην είχα δώσει κομμάτια μου στον Σάκη Ρουβά. Δε θέλω να έχω δώσει τραγούδια μου σε έναν τύπο που παρκάρει ένα ακριβό αυτοκίνητο έξω από το Ηρώδειο για να το διαφημίσει ή σε αυτόν που έκανε μια αρπαχτή τραγουδώντας 17 λεπτά και πήρε 200.000 ευρώ. Δε γουστάρω που του έχω δώσει κάποια τραγούδια, μακάρι να μην το είχα κάνει».