Ο Νίκος Μουτσινάς, την Παρασκευή μέσα από την εκπομπή του, θέλησε να δώσει τη δική τους απάντηση στη δημοσιογράφο, Έλενα Πολυκάρπου, και στο ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» που τον θέλει να «μετακομίζει» στην βραδινή ζώνη.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην περίοδο που βρέθηκε στην βραδινή ζώνη με την εκπομπή «Nick O’clock» και τα νούμερα της τηλεθέασης.

«Δεν πήγαινε τόσο χάλια, επειδή το έχω χρεωθεί, ζήτησα εγώ από το κανάλι να σταματήσει. Δηλαδή τους είπα: “Μπορώ να σταματήσω;” Αυτό, απλό», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς για την βραδινή εκπομπή που παρουσίασε στο παρελθόν στον Alpha.

«Βέβαια, έχει σημασία ότι παλιά, τα νούμερα ήταν λίγο διαφορετικά… αν θυμάμαι καλά, η εκπομπή έκανε και 16%, τώρα το 16% και με το μακαρόνι το βλέπουμε. Θυμάμαι έκανε κάτι τέτοια νούμερα, δεν έκανε κάτω από την βάση και εδώ πέρα το σκαρφάλωμα είναι το 11%. Δηλαδή εγώ τότε έκανα επιτυχία, ευχαριστώ», πρόσθεσε.

Τέλος, ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε πως δεν έχει συμφωνήσει κάτι για το τηλεοπτικό του μέλλον, επομένως δεν θα περάσει για την ώρα σε επίσημες ανακοινώσεις…

«Ναι’ ναι καλά που μου το θυμίζουν με κάθε ευκαιρία, αυτό είναι παλιά τηλεόραση… να θυμίζεις τις αποτυχίες του άλλου. Δεν έχω να πω κάτι, αν θα είχα δεν θα έλεγα; Θα κρατιόμουν; Μπορεί και να κρατιόμουν, απλά δεν έχω κάτι», ξεκαθάρισε ο Νίκος Μουτσινάς.