Συνέντευξη στο Πρωινό παραχώρησε ο μπασκετμπολίτσας, Νίκος Παππάς, ο οποίος μίλησε για το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων στις επόμενες εκλογές, ενώ διαχωρίζει τη θέση του από τον ΣΥΡΙΖΑ, παρά τη στήριξη του Αλέξη Τσίπρα προς το πρόσωπό του.

«Τελευταία μου μπήκε αυτή η ιδέα, πήρα την πρωτοβουλία να ξεκινήσω μερικές διαδικασίες. Αυτό που έχω αντιληφθεί μέχρι στιγμής είναι ότι δεν είναι τόσο αθώο το περιβάλλον αυτό. Ήθελα να προσφέρω χωρίς την παραμικρή ιδιοτέλεια, έχει ακόμα δρόμο για την υλοποίησή του, θα δούμε αν θα το κάνω», είπε αρχικά ο Νίκος Παππάς.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ο κ. Αλέξης Τσίπρας με στήριξε δημόσια. Από εκεί και πέρα, είναι ένα κόμμα που ουδέποτε είχα αλληλεπίδραση στο παρελθόν. Μάλιστα, διάφορες κινήσεις τους δεν με εξέφραζαν απόλυτα. Εκτιμώ ότι είδαν σε εμένα ένα πρόσωπο που μπορεί να κάνει λίγο καλύτερη αυτή την πόλη», τονίζει.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, ο Νίκος Παππάς εξομολογήθηκε: «Μία σχέση έκανα ουσιαστική στη ζωή μου και νομίζω ότι ήταν τόσα πολλά χρόνια που είχε προσαρμοστεί στα δεδομένα μου».

Όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε αν έχει παρακολουθήσει κάποια σχέση του, εκείνος απάντησε χαρακτηριστικά: «Σου είπα ότι μία σχέση είχα στη ζωή μου και νιώθω ότι είμαι ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Έχει κάνει πολλές αυτός ε»;

Να θυμίσουμε ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε ανακοινώσει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατά την ομιλία του στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, ο Αλέξης Τσίπρας.

«Στον Δήμο της Αθήνας είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμετην υποστήριξή μας σε μια προσπάθεια που ήδη έχει ξεκινήσει να συγκροτηθεί ένα πλατύτερο μέτωπο συσπείρωσης για την αλλαγή στο Δήμο», ανέφερε αρχικά ο Α. Τσίπρας και συνέχισε λέγοντας ότι «ο μεγάλος περίπατος της ταλαιπωρίας και της οικογενειοκρατίας κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει. Μας κούρασε όλους.

Η επιθυμία του γνωστού διεθνούς καλαθοσφαιριστή του Παναθηναικού, παλιότερα και της ΑΕΚ, του Νίκου Παππά να ηγηθεί μιας τέτοιας προσπάθειας είναι μια πολύ θετική εξέλιξη», ανέφερε επιπλέον ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και υπογράμμισε ότι «το επόμενο διάστημα θα ενθαρρύνουμε και θα συμβάλουμε να γίνει πράξη μια τέτοια εξέλιξη με τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση πολιτικών και αυτοδιοικητικών δυνάμεων, ώστε να πετύχουμε το τρίποντο της αλλαγής στο Δήμο της Αθήνας», είχε πει ο Αλέξης Τσίπρας.