Σε πένθος έχει βυθιστεί τους τελευταίους μήνες ο Νίκος Πολυδερόπουλος, καθώς ανήμερα των Χριστουγέννων έφυγε από τη ζωή ο αδερφός του, Παντελής σε ηλικία 28 ετών.

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του αδελφού του, επέστρεψε επαγγελματικές του υποχρεώσεις και στο θέατρο ενώ τώρα ετοιμάζει την τηλεοπτική του επιστροφή.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Πολυδερόπουλος θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ρομαντική σειρά με τίτλο, «Σαν ψέμα», με τους Κατερίνα Γερονικολού και Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Τα γυρίσματα της σειράς έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται το επίσημο δελτίο τύπου από το κανάλι.

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε τον Νίκο Πολυδερόπουλο, ο οποίος μίλησε για τη σειρά ενώ ρωτήθηκε και για τον ξαφνικό χαμό του αδελφού του.

«Έχουμε ξεκινήσει γυρίσματα. Θα είναι καθημεριονή σειρά και θα έχω έναν ρόλο διαφορετικό από τις άλλες φορές. Θα είμαι ένας τρυφερός μπαμπάς», δήλωσε αρχικά ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

«Τα γυρίσματα γίνονται στην Κύπρο. Δεν έχουμε συνεργαστεί ακόμα με όλους τους ηθοποιούς. Δύο εβδομάδες έχουμε αρχίσει. Η ατμόσφαιρα, τα παιδιά, οι συνεργάτες είναι όλα ωραία,χαίρομαι πολύ», τόνισε.

Όταν έγινε αναφορά στο τραγικό γεγονός με τον αδερφό του, ο Νίκος Πολυδερόπουλος δεν θέλησε να μιλήσει για το θέμα.