Ο Νίνο παραχώρησε μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη το πρωί της Τετάρτης 10/4 στην εκπομπή «Fay’s Time» και ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την προσωπική του ζωή και τη σχέση του με την Josephine.

Ο Νίνο ξεκαθάρισε ότι τα πρόσφατα unfollow και block που έγιναν μεταξύ τους στο Instagram, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν οι φήμες περί χωρισμού, ήταν μια παρεξήγηση.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής είπε: «To κρατάω για μένα έτσι ώστε να υπάρχει όσο περισσότερη ησυχία γίνεται. Γενικά δε θέλω να συζητάω. Είμαι πολύ καλά, περνάω πολύ δημιουργικές ημέρες. Έχω ωραία παρέα, είναι όλα πολύ σωστά και φωτεινά.

Ωραίο είναι να μοιράζεσαι τη ζωή σου με κάποιον άλλον, να είστε στην ίδια συχνότητα. Οι άνθρωποι μπορούν να ζήσουν μαζί ακόμη κι αν δεν παντρευτούν. Αν θέλουν θα είναι μαζί. Θέλω να υπάρχει μια επικοινωνία σωστή σε όλες τις σχέσεις. Το block στο Instagram ήταν παρεξήγηση, τίποτα».

Η είδηση ότι ο Νίνο και η Josephine είναι ζευγάρι έγινε γνωστή τον Απρίλιο του 2023, με τους δύο τραγουδιστές να μη κρύβουn τη σχέση τους, κρατώντας ωστόσο την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δείτε το βίντεο: