Ο Νίνο με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ «Έρχεται η Νύχτα» μίλησε στο περιοδικό HELLO! μεταξύ άλλων για τη γυναίκα της ζωής του και μητέρα των παιδιών του, Χρυσή Βαρδινογιάννη ενώ αποκάλυψε αν θα ήθελε και τρίτο παιδί.

– Θεωρείς ότι η ζωή σου είναι προ της Χρυσής Βαρδινογιάννη και μετά απ’ αυτήν; Άλλαξε αυτή η γυναίκα τη ζωή σου;

Η ζωή μου είναι πριν και μετά τα παιδιά. Αλλά τα παιδιά τα γέννησε η Χρυσή.

– Θεωρείς ότι άλλαξες;

Δεν έχω αλλάξει.

– Ε, τότε, πώς άλλαξε η ζωή σου μετά τα παιδιά;

Γιατί το πρωί με φωνάζουν «μπαμπά». Η ζωή είναι διαφορετική, όχι το μυαλό μου. Είναι πολύ δύσκολο να είσαι γονιός. Η γυναίκα είναι προετοιμασμένη να γίνει μητέρα, αλλά στον άνδρα δε συμβαίνει αυτό. Κι εκεί γίνεται ένα μπέρδεμα, με τη γυναίκα να απαιτεί από τον άνδρα να καταλάβει.

– Θα ήθελες να γίνεις για τρίτη φορά πατέρας;

Έχουμε δύο παιδιά, που ήρθαν πολύ γρήγορα. Για 36 μήνες ήμασταν στη διαδικασία προσαρμογής. Τώρα πρέπει να τα απολαύσουμε. Έχει ο Θεός.

– Θα μπορούσες να μου πεις ποιο κοινό σημείο έχεις με τη γυναίκα σου και τι είναι τελείως διαφορετικό στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τη ζωή;

Έχουμε μεγαλώσει πολύ διαφορετικά, είμαστε από άλλους πλανήτες. Δε θεωρώ ότι κάποιος απ’ αυτούς είναι σωστός και ο άλλος λάθος. Όμως, όπως τα έφερε η ζωή, αυτοί οι δύο πλανήτες συναντήθηκαν. Είμαστε πολύ διαφορετικοί άνθρωποι. Αλλά ξαφνικά ακούμε ένα ωραίο τραγούδι και λιώνουμε και οι δύο από ευχαρίστηση. Μας συνδέουν πολλά.