Καλεσμένος στην εκπομπή «Έλεος» ήταν το βράδυ της Τρίτης ο Νίνο, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τον γάμο του με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη.

Όπως τόνισε, το όνομα της πρώην συζύγου του δεν τον επηρέασε ούτε θετικά ούτε αρνητικά στο επάγγελμά του γιατί προστάτεψαν όσο μπορούσαν την προσωπική τους ζωή.

«Είμαι πολύ τυχερός που γνώρισα την Χρυσή και είναι η μητέρα των παιδιών μου. Αποκτήσαμε δύο παιδιά, ο γιος μας είναι 10 ετών και η κόρη μας, 8,5. Είμαι ελεύθερος από το 2017. Με την Χρυσή είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας», είπε αρχικά ο Νίνο.

Κλείνοντας ο Νίνο απάντησε για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου, τονίζοντας πως έχει αποκλείσει πλήρως αυτό το θέμα ενώ αποκάλυψε πως δεν είναι ερωτευμένος, παρότι το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν οι φήμες πώς βρίσκεται σε σχέση με την Josephine.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στο «Πρωινό Μας» και μάλιστα το επιβεβαίωσε και ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος διατηρεί φιλική και επαγγελματική σχέση με την τραγουδίστρια.

«Είμαι πάρα πολύ καλά! Δεν ξέρω αν ο έρωτας παίζει σημαντικό ρόλο, πιο πολύ στην ψυχολογία θα έλεγα. Όχι ότι δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς τον έρωτα. Μπορεί να βοηθάει λίγο» εξομολογήθηκε η Josephine.