Το τελευταίο αντίο στον σπουδαίο συνθέτη Νότη Μαυρουδή λένε αυτή τη στιγμή στο κοιμητήριο του Χαλανδρίου πλήθος κόσμου και εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου. Συντετριμμένη είναι η σύζυγός του, Βάσω και τα παιδιά του, Χάρης και Ροδή, οι οποίοι δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πόσο άδικα έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος τους άνθρωπος.

Ο Νότης Μαυρουδής έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή ύστερα από δυστύχημα που είχε στο εξοχικό του στο Πήλιο και βύθισε σε βαρύ πένθος την οικογένειά του και τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Η πολιτική κηδεία του Νότη Μαυρουδή πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο κοιμητήριο Χαλανδρίου, ενώ στη συνέχεια, η σορός του θα αποτεφρωθεί στη Ριτσώνα.

Βάσω Μαυρουδή

Χάρης Μαυρουδής

Ανδρέας Ροδίτης-Βάσω Μαυρουδή

Βάσω Μαυρουδή-Χάρης Μαυρουδής-Μίλτος Πασχαλίδης

«Η πολιτική κηδεία του πατέρα μας Νότη Μαυρουδή, θα γίνει στο κοιμητήριο Χαλανδρίου το Σάββατο 7/01 στις 10:30 το πρωί και στη συνέχεια θα μεταβούμε στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας στις 13:00. Επιθυμία της οικογένειάς μας, αντί στεφάνων, να συγκεντρωθούν χρήματα προκειμένου να αγοραστούν μουσικά όργανα για τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Δήμου Χαλανδρίου» ανέφερε η ανακοίνωση του γιου του.

Δημήτρης Πιατάς-Λέλα Πιατά

Λόλα Νταϊφά