Στο ΟΑΚΑ ήταν στραμμένα χτες το βράδυ όλα τα βλέμματα με αφορμή την πολυαναμενόμενη συναυλία των Coldplay στη χώρα μας.

Πάνω από 60.000 άτομα κατέκλυσαν το στάδιο από νωρίς, για να δουν από κοντά ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα του πλανήτη.

Φυσικά, πολλοί ήταν οι επώνυμοι θαυμαστές του συγκροτήματος που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για να απολαύσουν τη συναυλία.

Ανάμεσά τους ο Ντέμης Νικολαΐδης μαζί με την κόρη του, Μελίνα Νικολαΐδη, την οποία έχει αποκτήσει από τον γάμο του με τη Δέσποινα Βανδή, αλλά και τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Νικολαΐδου με την οποία είναι σε σχέση τον τελευταίο χρόνο.

Τον τελευταίο χρόνο, ο Ντέμης Νικολαΐδης  έχει αρχίσει να δείχνει μια μεγαλύτερη εξωστρέφεια, σε σχέση με αυτό που είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια, έχει μπει κι εκείνος στον κόσμο των social media, ωστόσο, μέχρι και το βράδυ του Σαββάτου δεν είχε δημοσιεύσει τίποτα πέραν όσων είχαν να κάνουν με τα επαγγελματικά του.

Όπως είναι φυσικό, η απόφασή του να δημοσιεύσει αυτές τις φωτογραφίες με την κόρη του και τη σύντροφό του, μόνο ευχάριστη έκπληξη θα μπορούσαν να αποτελέσουν.

Όπως θα δείτε, μπαμπάς και κόρη ποζάρουν χαμογελαστοί, πράγμα που αποδεικνύει την εξαιρετική σχέση που έχουν.

Σε άλλη φωτογραφία βλέπουμε τον Ντέμη Νικολαΐδης μόνο με τη σύντροφό του, ενώ σε μια τρίτη, βλέπουμε τον πρώην ποδοσφαιριστή με τη σύντροφο, την κόρη, και έναν ακόμη φίλο του να ποζάρουν όλοι μαζί, δείχνοντάς μας πως η Μελίνα Νικολαΐδη εγκρίνει και με το παραπάνω τη νέα σύντροφο του μπαμπά της.