Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 6 Οκτωβρίου η συγκέντρωση του Κώστα Μπακογιάννη στην πλατεία Δικαιοσύνης.

Σε αυτή ο Κώστας Μπακογιάννης ζήτησε από τον κόσμο καθαρή εντολή για να συνεχίσει το έργο, που ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια και να στηρίξει τον συνδυασμό του, «Αθήνα Ψηλά».

«Απόψε όλες και όλοι μαζί στέλνουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Η πόλη βγαίνει ξανά στο φως. Πριν από μερικά χρόνια θα ήταν αδιανόητο σε τούτη εδώ την πλατεία να γίνεται πολιτική συγκέντρωση. Σήμερα, όμως, όλες κι όλοι μαζί, τη φωτίζουμε, της δίνουμε ξανά ζωή. Η Σανταρόζα του ’23 -να το θυμάστε- είναι η Ομόνοια του ’19. Η ιστορία της θα γίνει η ιστορία της Αθήνας τα επόμενα χρόνια. Μια πόλη που εξελίσσεται, ανελίσσεται. Εμείς την αλλάζουμε», τόνισε ο κ. Μπακογιάννης.

Το παρών στην ομιλία του Κώστα Μπακογιάννη δεν θα μπορούσε να μη δώσει η μητέρα του, Ντόρα Μπακογιάννη.

Συνοδευόμενη από τον επί 25 χρόνια σύζυγό της, Ισίδωρο Κούβελο, η Ντόρα Μπακογιάννη χειροκρότησε τον γιο της που ετοιμάζεται να δώσει ακόμη μία εκλογική μάχη.

Η Ντόρα Μπακογιάννη κι ο Ισίδωρος Κούβελος σε μία σπάνια κοινή τους εμφάνιση δεν δίστασαν να φωτογραφηθούν μαζί χαμογελαστοί.

Φωτογραφίες: NDP photo agency