Ο αδελφός της αείμνηστης εθνικής μας σταρ Αντώνης Βουγιουκλάκης ξεσπά με αφορμή τον επικείμενο πλειστηριασμό του σπιτιού της Νόρας Βαλσάμη και του συζύγου της Ερρίκου Ανδρέου.

Το χαμηλό προφίλ της Νόρας Βαλσάμη και του Ερρίκου Ανδρέου, η μακροβιότητά τους στον καλλιτεχνικό χώρο, οι σπουδαίες ταινίες που έκαναν τόσο εκείνη ως ηθοποιός όσο και εκείνος ως σκηνοθέτης έφεραν στο πλευρό τους ανθρώπους του κύκλου τους, οι οποίοι τους στηρίζουν δημόσια στη μεγάλη δοκιμασία που περνούν.

Μαθαίνοντας την είδηση του πλειστηριασμού, ο πολυαγαπημένος αδελφός της Αλίκης, Αντώνης Βουγιουκλάκης, στέλνει μέσω της «Espresso» μήνυμα συμπαράστασης στη Νόρα Βαλσάμη και στον Ερρίκο Ανδρέου. «Η Αλίκη ήταν πάνω από όλα άνθρωπος και σπουδαία ψυχή. Βοηθούσε κόσμο απλό, που της ζητούσε οικονομική βοήθεια. Πόσω μάλλον, την επιστήθια φίλη της, τη Νόρα. Πέρασαν πολλά χρόνια μαζί, νύχτα και μέρα. Θεωρώ αυτονόητο ότι θα ήταν στο πλευρό της, με κάθε τρόπο. Δεν θα επέτρεπε να χάσει το σπίτι της» δήλωσε ο κ. Βουγιουκλάκης.

Να θυμίσουμε ότι, μιλώντας αποκλειστικά στην «Espresso», ο Ερρίκος Ανδρέου επιβεβαίωσε την πληροφορία που κυκλοφορούσε τις τελευταίες ημέρες, ότι το μοναδικό σπίτι της οικογένειάς του, στο οποίο ζει ο μονάκριβος γιος τους, βγαίνει στο σφυρί. «Οι τράπεζες βγάζουν σε πλειστηριασμό, σαν στυγνοί τοκογλύφοι, σπίτια ανθρώπων οι οποίοι χρωστούν. Αυτό έκαναν και σε εμάς. Και εγώ και η Νόρα δουλέψαμε ώρες ατελείωτες. Παλέψαμε χρόνια προκειμένου να επιβιώσουμε και να αποκτήσουμε ένα σπίτι» δήλωσε ο σκηνοθέτης, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης.