Όπως έγινε γνωστό τις τελευταίες ημέρες,  ο star του Hollywood, Al Pacino στα 82 του χρόνια πρόκειται να γίνει πατέρας για 4η φορά!

Συγκεκριμένα, ο Al Pacino μετά τον συνάδελφό του, Robert De Niro που κι αυτός έγινε πατέρας στα 79 του χρόνια, θα αποκτήσει παιδί με την 29χρονη (!) σύντροφό του, Noor Alfallah.

Αυτό, όμως, που δεν ήταν γνωστό μέχρι σήμερα είναι το γεγονός ότι έτρεφε ισχυρές αμφιβολίες για την πατρότητα του παιδιού.

Συγκεκριμένα, ο Al Pacino θεωρούσε ότι λόγω ηλικίας δεν θα μπορούσε να αφήσει έγκυο την 29χρονη κοπέλα του με αποτέλεσμα να πιστεύει ότι το παιδί δεν είναι δικό του.

Σύμφωνα με πηγές του TMZ απαίτησε από την νεαρή σύντροφό του να προβεί σε τεστ πατρότητας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 83χρονος ηθοποιός αντιμετώπιζε κάποια ιατρικής φύσεως προβλήματα που συνήθως εμποδίζουν έναν άνδρα να αφήσει έγκυο μια γυναίκα. Μάλιστα, ο Al Pacino δεν είχε ιδέα μέχρι πριν από 2 μήνες ότι η 29χρονη Noor Alfallah ήταν έγκυος και όταν το έμαθε ήταν «σοκαρισμένος».

Η Noor Alfallah τελικά έκανε το τεστ πατρότητας, το οποίο επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς της και απέδειξε ότι ο Al Pacino είναι πράγματι ο πατέρας. Η 29χρονη γυναίκα είναι 8 μηνών έγκυος και περιμένει το τέταρτο παιδί του ηθοποιού.

Ποια είναι η Noor Alfallah;

Η Noor Alfallah έχει ρίζες από το Κουβέιτ και τις ΗΠΑ αλλά μεγάλωσε στο Beverly Hills, στο Los Angeles. Προέρχεται από εύπορη οικογένεια κι εργάζεται στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας.

Η καριέρα της στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας περιλαμβάνει παραγωγές ταινιών μικρού μήκους, όπως η La Petite Mort του 2019 και τηλεοπτικών μίνι σειρών, όπως η Brosa Nostra του 2018. Επιπλέον, σύμφωνα με τη σελίδα της στο IMDB ήταν αντιπρόεδρος στην εταιρία παραγωγής Lynda Obst Production στη Sony, στη φιλμογραφία της οποίας ανήκουν οι ταινίες Interstellar και How to Lose A Guy in 10 Days.

Είναι επίσης, επιχειρηματίας και social media influencer, σύμφωνα με τα ξένα Μέσα.