Τον Αντώνη Ρέμο με την Υβόννη Μπόσνιακ και την 8χρονη κόρη τους, Ελένη απαθανάτισε πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός του govastiletto.gr στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Πιο αναλυτικά, η οικογένεια πήρε τις βαλίτσες της και έφτασε στο αεροδρόμιο με σκοπό να ταξιδέψει σε κάποιον προορισμό. Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ είχαν χαλαρή διάθεση ενώ ήταν ντυμένοι casual, έχοντας επιλέξει να φορέσουν αθλητικά ρούχα. Αντίστοιχα ευδιάθετη φυσικά ήταν και η κόρη τους, Ελένη, η οποία απέδειξε για ακόμα μία φορά πως είναι ένα στυλάτο μικρό κορίτσι.

Ο Αντώνης Ρέμος είχε μιλήσει για την κόρη του σε παλαιότερη συνέντευξή του, λέγοντας: «Όλα τα παιδιά του κόσμου να είναι καλά. Το μόνο που εύχομαι είναι να μπορέσω να δω το παιδί μου μεγάλο και να σας πω και κάτι… Κάποια στιγμή προχθές έπαιξε από ένα live μου το τραγούδι «Ποιος να συγκριθεί μαζί σου» και της είπα “μακάρι ο Θεός να με ευλογήσει και να καταφέρω στο γάμο σου να τραγουδήσω αυτό το τραγούδι και να χορεύεις εσύ με τον άντρα σου’” και συγκινήθηκα πάρα πολύ».

Φωτογραφίες: NDP photo agency