Ο διάσημος ηθοποιός και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας, Arnold Schwarzenegger, την περασμένη Κυριακή ενεπλάκη σε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six, ο Arnold Schwarzenegger χτύπησε μία οδηγό ποδηλάτου με το αυτοκίνητό του, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η αναβάτης βρέθηκε ξαφνικά στη λωρίδα του ηθοποιού, ο οποίος δεν κατάφερε να την αποφύγει. Σύμφωνα με στοιχεία του αστυνομικού τμήματος του Λος Άντζελες, που έδωσε στη δημοσιότητα το TMZ, o Schwarzenegger δεν φαίνεται να φταίει για το ατύχημα, καθώς ήταν αδύνατο για εκείνον να αποφύγει τη συντριβή. Ο ίδιος δεν πήγαινε γρήγορα με το αυτοκίνητο, όμως δεν κατάφερε να πατήσει εγκαίρως το φρένο, όταν ήρθε αντιμέτωπος με την οδηγό. Παράλληλα, το ΤΜΖ αναφέρει πως ουσίες και αλκοόλ δεν πρέπει να έπαιξαν ρόλο στο ατύχημα.

Αντίθετα, ο Schwarzenegger συνεργάστηκε με τους αστυνομικούς, ενώ πήγε το ποδήλατο της κοπέλας σε ένα κατάστημα ποδηλάτων για επιδιόρθωση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ασθενής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφριά τραύματα, ενώ η κατάστασή της προς το παρόν είναι σταθερή. Μάλιστα, άνθρωποι που βρέθηκαν στο σημείο του ατυχήματος ανέφεραν πως ο ηθοποιός, ο οποίος δεν τραυματίστηκε, είχε βαθιά ανησυχία για την κοπέλα, ενώ σκόπευε να την επισκεφθεί στο νοσοκομείο για να βεβαιωθεί πως ήταν καλά.