Ο Bono στα 55 του συνεχίζει να μας εκπλήσσει! Ο frontman των U2 με το ιδιαίτερο στυλ και τη δυναμική του προσωπικότητα, αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στα μαλλιά του, όχι όμως και τόσο πετυχημένη,

Ο Bono έβαψε τα μαλλιά του σε πιο ανοιχτό τόνο από τις άλλες φορές και μας σύστησε το νέο του hair look στα αποκαλυπτήρια ενός έργου τέχνης, προς τιμήν του John Lennon, την Τετάρτη 29 Ιουλίου.

Μαζί του εμφανίστηκε ο κιθαρίστας του συγκροτήματος The Edge αλλά και η Yoko Ono.  Ο διάσημος τραγουδιστής όπως συνηθίζει έστειλε ένα ξεχωριστό μήνυμα με τις δηλώσεις του. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην κρίση της Συρίας και είπε ότι από τις ακτές του Έλις έχουν περάσει πάνω από 12 εκατομμύρια άνθρωποι. «Οι 12 εκατομμύρια άνθρωποι είναι κάποιοι από αυτούς που μετανάστευσαν ή έγιναν πρόσφυγες εξαιτίας του πολέμου που λαμβάνει χώρα στην Συρία. Είναι πολύ κουρασμένοι και φτωχοί και απλώς προσπαθούν να αναπνεύσουν ελεύθερα. Δεν έχουν όμως εισιτήρια ούτε καν για την «τρίτη θέση». Για πουθενά. Θα τους δώσουμε μια ευκαιρία; Ο John Lennon είναι εδώ και ακόμα θέτει την ερώτηση. Έχει δώσει και την απάντηση. Η απάντηση είναι η αγάπη» είπε χαρακτηριστικά ο Bonο.