Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο πρώην πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας, Boris Johnsοn καθώς το βράδυ της Παρασκευής, η σύζυγός του, Carrie Johnson ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος και περιμένει τον τρίτο καρπό του έρωτα τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ζευγάρι, το οποίο απέκτησε πριν από τρία χρόνια τον γιο Wilfred, ενώ πριν από 18 μήνες έφεραν στον κόσμο αυτό την κόρη του Romy, περιμένει το νέο τους παιδί σε λίγες μόλις εβδομάδες.

Η Carrie Johnson ανακοίνωσε την είδηση της εγκυμοσύνης της στο Instagram, αποκαλύπτοντας ότι ο Wilfred ετοιμάζεται να γίνει μεγάλος αδελφός για δεύτερη φορά, αλλά ότι η Romy «δεν έχει ιδέα τι έρχεται».

Συγκεκριμένα η Mrs. Johnson αποκάλυψε ότι είναι οκτώ μηνών έγκυος, κάτι που σημαίνει ότι βρισκόταν ήδη στο τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της όταν μαζί με τον σύζυγό της Boris συμμετείχαν στη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ’ και της βασίλισσας Καμίλα νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Η Carrie μοιράστηκε δύο συγκινητικές οικογενειακές φωτογραφίες για να ανακοινώσει με τον πιο γλυκό τρόπο τα συναρπαστικά νέα.

Η πρώτη δείχνει τη μητέρα να περπατά χέρι-χέρι με τα δύο παιδιά της ενώ η δεύτερη φαίνεται να δείχνει το χέρι του ενός από τα παιδιά της να ακουμπάει στην κοιλιά της.

«Το νέο μέλος της ομάδας φτάνει σε λίγες εβδομάδες,  Ένιωθα αρκετά εξαντλημένη κατά το μεγαλύτερο μέρος των τελευταίων 8 μηνών, αλλά ανυπομονούμε να γνωρίσουμε αυτό το μικρό. Ο Wilf (σ.σ. Υποκοριστικό που έχει δώσει η μαμά στον γιο της, Wilfred) είναι πολύ ενθουσιασμένος που θα ξαναγίνει μεγάλος αδελφός και μιλάει ασταμάτητα γι’ αυτό. Μην νομίζετε ότι η Romy έχει ιδέα για το τι έρχεται… Σύντομα θα έχει!», έγραψε η Carrie Johnson.