Την εκλεκτή της καρδιάς του, Zoë Kravitz, αρραβωνιάστηκε σύμφωνα με δημοσίευμα του People, o Channing Tatum, μετά από 2 χρόνια σχέσης.

Συγκεκριμένα, το Σαββατοκύριακο το ζευγάρι απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους την ώρα που έφευγε από ένα αποκριάτικο πάρτι. Ωστόσο, εντύπωση έκανε το μονόπετρο που φορούσε η Zoë Kravitz και φούντωσε τις φήμες.

Η 34χρονη ηθοποιός είχε μιλήσει στο παρελθόν για τη σχέση της με τον Channing Tatum, λέγοντας: «Με κάνει να γελάω. Και οι δύο αγαπάμε πραγματικά την τέχνη και τη συζήτηση για την τέχνη και την εξερεύνηση του γιατί κάνουμε αυτό που κάνουμε. Μας αρέσει να βλέπουμε μια ταινία και να την αναλύουμε και να μιλάμε γι’ αυτήν και να προκαλούμε ο ένας τον άλλον».

Οι δύο τους γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κάστινγκ του επερχόμενου σκηνοθετικού ντεμπούτου της Kravitz, Pussy Island, ενώ ο Channing Tatum είχε αναφέρει πως η αγαπημένη του, ήταν ο «φύλακάς» του στο πλατό.

«Είτε μου έφτιαχνε τσάι, είτε μου έφτιαχνε ένα ποτό. Ήταν πραγματικά ο προστάτης μου και ήταν πραγματικά υπέροχο και γλυκό», είχε αποκαλύψει ο ηθοποιός.