Ο Daniel Radcliffe που έγινε παγκοσμίως γνωστός από το ρόλο του Harry Potter σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για την προσπάθειά του να ξεπεράσει τον εθισμό στο αλκοόλ.

«Αλλάζω όταν είμαι μεθυσμένος. Είμαι ένας από εκείνους που αλλάζουν. Υπάρχει κάτι στον καθένα που πίνει, που, προφανώς δεν του κάνει καλό, κάτι που τον τραβά στο χάος», είπε ο 26χρονος σήμερα ηθοποιός στην εφημερίδα «Telegraph».

Ο διάσημος ηθοποιός στη συνέχεια παραδέχεται πως τα αγαπημένα του πρόσωπα τρόμαζαν κάθε φορά που εκείνος έπινε. «Δεν μπορώ να σας πω τι είδους μεθυσμένος είμαι γιατί δεν θυμάμαι. Νομίζω ότι είμαι υπέροχος όταν δεν έχω πιει. Αλλά, όταν χρειάζεται να με φροντίσουν, ή όταν δεν θέλω να ξυπνήσω, ακόμα και 20 μηνύματα ρωτούν αν είμαι καλά…», σχολίασε.

Τέλος είπε πως εδώ και τρία χρόνια έχει ελαττώσει πολύ το ποτό και η «μάχη» του συνεχίζεται. «Αισθάνομαι πολύ πιο σταθερός στις σκέψεις μου και πιο άνετα με αυτά που με κάνουν χαρούμενο. Αισθάνομαι πιο άνετος άνθρωπος, που απλά του αρέσει να κάνει παρέα με τους φίλους του ή να βλέπει τηλεπαιχνίδια» ανέφερε.