Σε τεντωμένο σχοινί βρίσκονται οι σχέσεις ανάμεσα στον Γρηγόρη Μπιθικώτση και την πρώην σύζυγό του, Ελένη Τσιριγκάκη.

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης έναν χρόνο μετά τον χωρισμό από την Ελένη Τσιριγκάκη δεν έδωσε το παρών στη βάφτιση της κόρης τους, η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 8/10 στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε η ίδια στην εκπομπή Happy Day, ο γιος του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη και ερμηνευτή δεν έχει επικοινωνία μαζί της ούτε και με την κόρη τους, ενώ άφησε σαφείς αιχμές πως δεν της πληρώνει τη διατροφή που οφείλει.

«Ο νονός, η μαμά και ο μπαμπάς υπογράφουν για να τελεστεί το μυστήριο. Δεν μου κάνει εντύπωση που απουσιάζει, είναι το λιγότερο ανάμεσα σε αυτά που έχουμε περάσει. Θα μου έκανε εντύπωση αν ερχόταν. Αν ερχόταν, θα ήταν για τις κάμερες», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ελένη Τσιριγκάκη.

«Δεν έχει ρωτήσει καν τι κάνει η κόρη του, δεν έχει δει τα μάτια της. Πιο πολύ μας έχουν σταθεί ξένοι, παρά ο ίδιος. Είχα τον εχθρό μέσα στο σπίτι μου και δεν το γνώριζα. Το μωρό δεν ξέρει ποιος είναι ο μπαμπάς της. Μου είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστώ, θα πρέπει να συμβουλευτώ ειδικό. Με βοηθάει και η μεγάλη μου κόρη», πρόσθεσε.

«Δεν έχουμε καμία επικοινωνία. Δεν έχουμε μπει καν στη διαδικασία να διαφωνήσουμε ή να συμφωνήσουμε. Δεν έχει καμία επαφή με το παιδί. Έφαγα μεγάλο χαστούκι. Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης με άφησε χωρίς χρήματα, δεν είχα να πάρω ούτε γάλα για τα παιδιά. Είχα χρήματα να ζήσω για χρόνια, βασιλικά με τις κόρες μου και ξαφνικά βρέθηκα στο πουθενά, από εκεί που ήμουν αφεντικό του εαυτού μου. Τι να πω ότι είχε διπλή ζωή μέσα στο ίδιο μου σπίτι και τη δική μου τσέπη, ενώ εγώ ματώνω; Ζω με τη στήριξη της μητέρας μου και του νονού του παιδιού μου», εξομολογήθηκε στην κάμερα του Happy Day η Ελένη Τσιριγκάκη.

Τι απάντησε ο τραγουδιστής μέσω του δικηγόρου του Απόστολου Λύτρα

Το πρωί της Τρίτης 10/10 ο δικηγόρος του Γρηγόρη Μπιθικώτση, Απόστολος Λύτρας, επικοινώνησε τηλεφωνικά με την εκπομπή Happy Day, θέλοντας να υπερασπιστεί τον πελάτη του και να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με τα όσα είπε η Ελένη Τσιριγκάκη.

«Όταν ακούτε μια γυναίκα, μια μητέρα να αποκαλεί τον πατέρα «η απέναντι πλευρά» αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχει θυμός. Την ξέρω την Ελένη, δεν ισχύουν τα περισσότερα από αυτά που λέει. Το έβλεπε το παιδί, πληρώνει διατροφή, η οποία έχει συμφωνηθεί. Έχουν πάρει διαζύγιο».

«Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Το ξέρει και μάλιστα εγώ ο ίδιος της πρότεινα να πάει να τον δει. Μηνιαία καταθέτει τη διατροφή και σαφέστατα έχουμε έγγραφα που το αποδεικνύουν. Υπάρχει θυμός, θα πρέπει να εξομαλυνθεί αυτή η κατάσταση. Το βλέπει το παιδί, είναι υπερβολή αυτά. Έχουν πάρει συναινετικό διαζύγιο» συμπλήρωσε ο καταξιωμένος ποινικολόγος.