Ο Δημήτρης Κατριβέσης σε δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες επιβεβαίωσε την επανασύνδεσή του με τη Μαριάντα Πιερίδη.

Ο γνωστός σεφ και η τραγουδίστρια μετά από μια πολύ σοβαρή κρίση που πέρασαν στον γάμο τους, φαίνεται πως έχουν αφήσει πίσω τους τα δύσκολα και έχουν δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από τα λεγόμενα του Δημήτρη Κατριβέση.

Ο σύζυγος της Μαριάντας Πιερίδη βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 13/11 στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Ντίνας Νικολάου, που είναι και η κουμπάρα τους, και σε ερωτήσεις που δέχτηκε για την προσωπική τους ζωή, απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια.

«Δεν ασχολούμαι με όσα γράφονται και λέγονται για την προσωπική μου ζωή. Η προσωπική ζωή είναι προσωπική ζωή» ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Κατριβέσης.

«Με τη γυναίκα μου μαζί κοιμόμαστε, μαζί ξυπνάμε, βγαίνουμε παρέα. Η Μαριάντα σήμερα είναι με το παιδί. Επιλέξαμε να κάνει baby sitting η Μαριάντα και να έρθω εγώ στην κουμπάρα μας. Η Μαριάντα είναι επαγγελματίας, τι συμβουλή να της δώσω εγώ; Νομίζω στην παρουσίαση ήταν σαν να το έκανε από πάντα, έτσι την ένιωσα εγώ» πρόσθεσε.