Ευχάριστες είναι οι τελευταίες εξελίξεις για την πορεία της υγείας του Δημήτρη Κόκκοτα σχεδόν έναν μήνα την καρδιακή ανακοπή που υπέστη.

«Έγινε πραγματικά ένα θαύμα, ανατριχιάζω που το λέω. Ο Δημήτρης Κόκοτας πια δεν έχει μηχανική υποστήριξη, από χθες έχει ανοιχτά τα μάτια του και αναπνέει μόνος του χωρίς μηχανική υποστήριξη. Αντιδρά στα βαθιά ερεθίσματα και όπως λένε οι γιατροί, ήδη περάσαμε στο επόμενο στάδιο», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό, πριν από λίγη ώρα.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας  πρόσθεσε: «Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει ακόμα επικοινωνία. Δηλαδή, όταν του μιλάνε δεν αντιδρά και δεν μπορεί ο ίδιος να μιλήσει ή να ψελλίσει κάτι. Ωστόσο, όπως λένε οι γιατροί, το γεγονός ότι φύγαμε από την καταστολή και αναπνέει μόνος του και έχει μια ήπια αντίδραση στα βαθιά ερεθίσματα, είναι μια πολύ μεγάλη πρόοδος».

Μεταφέροντας το ρεπορτάζ, ο Θάνος Βάγιος ανέφερε στη συνέχεια: «Δεν του είναι απαραίτητη η μηχανική υποστήριξη, βασίζεται στη δική του αναπνοή και έχει μερικώς ανακτήσει τις αισθήσεις του. Ο Δημήτρης Κόκοτας αντιδρά στα βαθιά ερεθίσματα».