Συνέντευξη στο «ENJOY» παραχώρησε ο Δημήτρης Μπάσης έδωσε όπου και μίλησε μεταξύ άλλων και για τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε με τους «Ψίθυρους καρδιάς».

Την καλύτερη συμβουλή ποιος σας την έχει δώσει;

Ο Χρήστος Νικολόπουλος. Με βοήθησε και με πίστεψε πολύ στα πρώτα μου βήματα, περισσότερο από κάθε άλλον. Εξάλλου οι πρώτες δισκογραφικές μου επιτυχίες ήταν με εκείνον. Όταν λοιπόν κάναμε τη μεγάλη επιτυχία με το soundtrack της σειράς «Ψίθυροι καρδιάς», εκείνος μου είχε πει: «Μπασάκη», έτσι συνήθιζε να με αποκαλεί, «πρόσεχε γιατί ότι ανεβαίνει, κατεβαίνει». Η επιτυχία τότε ήταν άνευ προηγουμένου κι εγώ, φυσικά, είχα ζήσει πρωτόγνωρες καταστάσεις. Ο Νικολόπουλος, όμως, του οποίου τα μάτια είχαν δει πολλά, προσπαθούσε να με προσγειώσει.

Το στοίχημα έπειτα από τέτοιες επιτυχίες είναι να αποδείξεις ότι δεν είσαι ο τραγουδιστής του ενός κομματιού. Υπάρχει όμως και ακόμα μία φράση που μου είχε πει η Λίνα Νικολακοπούλου, την οποί κρατώ ως φυλαχτό. Τότε, την περίοδο των «Ψιθύρων» είχε ξεστομίσει το εξής: «Οι μεγάλες καριέρες γίνονται όταν έχεις τη δύναμη να πεις όχι». Και αυτό ήταν κάτι που το βρήκα μπροστά μου. Τότε δεχόμουν πολλές προτάσεις για δουλειές, ανάμεσα στις οποίες ήταν και κάποιες ιδιαίτερα επικίνδυνες. Ναι μεν είχαν πολλά χρήματα, αλλά, αν τις είχα αποδεχθεί, θα με οδηγούσαν σε άλλους καλλιτεχνικούς δρόμους.