Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη, η οποία υποστήριξε ότι στο παρελθόν η Μαίρη Συνατσάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έβρισαν το παιδί της, ο παρουσιαστής, μέσα από το προσωπικό του blog τοποθετήθηκε για όσα έγιναν.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τόνισε πως έχει λύσει το συγκεκριμένο θέμα με τη Ζήνα Κουτσελίνη εδώ και χρόνια ενώ ανέφερε πως έγραψε τέσσερις παραγράφους ως απάντηση τις οποίες στη συνέχεια έσβησε.

«Έγραψα απάντηση, ή τουλάχιστον τη δική μου τοποθέτηση – τέσσερις παραγράφους – όχι προχειροδουλειές, αδέλφια. Μετά, κούνησα το κεφάλι δεξιά-αριστερά, σα να συνήλθα – σα να απαλλάχτηκα από χανγκόβερ 2 ημερών και μονολόγησα την επιφοίτησή μου: Το έχουμε «λύσει» με τη Ζήνα Κουτσελίνη, χρόνια τώρα (το είπε και η ίδια).

Σε κάθε περίπτωση για ό,τι θες να της πεις, μιλήστε σαν άνθρωποι και μην “απαντάς” δημόσια. Είναι αυτό το κομβικό σημείο που ένιωσα να σώζω τον εαυτό μου απ’ το να «ζει» μέσα απ’ την τηλεόραση και να μην πράττει ως κανονικός άνθρωπος. Έσβησα το κείμενο. Τη γλιτώσαμε λοιπόν, αδέλφια – για τώρα», έγραψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.