Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους απολαμβάνουν μία γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια με την επίσης διάσημη ηθοποιό σύντροφό της, αφού πλέον στεγάζουν τον παράφορο έρωτά τους κάτω από την ίδια στέγη.

Η ταλαντούχα καλλιτέχνιδα που πρωταγωνιστεί περισσότερο στο θέατρο παρά στην τηλεόραση, προέρχεται από γνωστή αθηναϊκή οικογένεια και από την παιδική της ηλικία είχε επαφή με το θέατρο, αφού στο σπίτι της τη δεκαετία του ‘70 σύχναζαν σπουδαίοι ηθοποιοί.

Η ζωή της ηθοποιού άλλαξε όταν γνώρισε στο φουαγιέ της θεατρικής παράστασης που πρωταγωνιστούσε, την καταξιωμένη τραγουδίστρια. Οι δύο γυναίκες με το που κοίταξαν η μία την άλλη, ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και από εκείνη τη μέρα έγιναν ζευγάρι.

Η σχέση τους μετράει πέντε χρόνια, και όπως λένε γνωστοί και φίλοι του ζευγαριού πρόκειται για έναν παράφορο έρωτα. Την ευτυχία της τραγουδίστριας με τα μεγάλα καστανά μάτια και της ηθοποιού συμπληρώνει το παιδί που απέκτησε η πρώτη πριν από χρόνια.

Η τραγουδίστρια ήθελε απεγνωσμένα ένα παιδί και δυσκολεύτηκε να το αποκτήσει. Όλοι θυμόμαστε πως όταν ήταν έγκυος ο τότε σύντροφός της, την εγκατέλειψε και εκείνη αποφάσισε να μεγαλώσει μόνη της το γιο της.

Η τραγουδίστρια ζηλεύει παράφορα την ηθοποιό,  και δεν είναι λίγες οι φορές που της κάνει σκηνές ζηλοτυπίας. Σύμφωνα, με την Espresso η τραγουδίστρια είχε κάνει μία τρομερή σκηνή στην ηθοποιό στην Επίδαυρο, μπροστά στα μάτια των θεατών. Ο λόγος; Μία θαυμάστρια της ηθοποιού πήγε μετά το τέλος της παράστασης  να της δώσει τα συγχαρητήρια.