Το πρωί της Δευτέρας, στον αέρα του Breakfast@Star η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, σχολίασαν την καταγγελία που έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου σχετικά με το backstage θέμα που ήθελαν να κάνουν στο γάμο του Πάνου Μουζουράκη.

«Η ιδέα που είχε το «Χαμογέλα και πάλι» ήταν πρωτότυπη και διαφορετική. Οι αρχισυντάκτες γνωρίζονται μεταξύ τους, και οι δημοσιογράφοι… Δεν θα έπρεπε να πάρει και να ενημερώσει; Είναι άλλο το backstage και άλλο το πέσιμο. Δεν θα μπορούσαν να πάρουν μια άδεια τυπική, να πουν ότι “θα έρθει μια δημοσιογράφος δική μας να κάνει ένα backstage, υπάρχει θέμα; Έχετε πρόβλημα;”. Αν έχει συμβεί αυτό, δεν ξέρουμε, υπάρχει μια γκρίζα ζώνη, εμείς υποθέσεις κάνουμε», είπε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου.

Η Λιλή Πυράκη είπε από την πλευρά της: «Ξέρουμε όλοι ότι για να κάνεις ένα backstage οπουδήποτε, το συζητάμε με τους εμπλεκόμενους».

Ο Ετεοκλής Παύλου ανέφερε επίσης: «Για παράδειγμα, αν θέλουμε να πάμε σε ένα θέατρο και μας αρέσει ως ιδέα να δούμε το παρασκήνιο, δεν μπορούμε να πάρουμε μια κάμερα και να πάμε στα καμαρίνια και να τραβάμε τι γίνεται, αυτό θέλει μια άλλη άδεια».

Η Μαίρη Αργυριάδου πρόσθεσε: «Εκεί το χάσανε! Είχαν μια ωραία ιδέα, που ήταν ένα ωραίο μικροριάλιτι, θα είναι σαν να μην είμαστε, αλλά θα είμαστε στο γάμο με έναν τρόπο. Ήταν έξυπνη ιδέα και τους το δίνω. Αλλά έπρεπε η αρχισυντάκτρια να πάρει ένα τηλέφωνο τους άλλους συναδέλφους αρχισυντάκτες. Επειδή είδα ότι θύμωσε ο κύριος Συρίγος, ο αγαπημένος συνάδελφος, να τονίσω ότι άλλο το πέσιμο, άλλο το backstage».

Να θυμίσουμε ότι η Σίσσυ Χρηστίδου, μέσα από τον αέρα της εκπομπής της κατήγγειλε ότι μια ρεπόρτερ της έπεσε θύμα φραστικών επιθέσεων από άλλους ρεπόρτερ που βρέθηκαν στην Αίγινα για το γάμο του Πάνου Μουζουράκη με την Μαριλού Κόζαρη.

«Εμείς είπαμε ότι δεν θα καλύψουμε το γάμο, σεβόμενοι αυτό που είπε ο ίδιος ο Πάνος (Μουζουράκης). Και λέει ο Παύλος (Σταματόπουλος) “παιδιά, τώρα έχει πλάκα να πάμε και να καλύψουμε το backstage, οι δημοσιογράφοι, περιμένουν, έχουν αγωνία κλπ”. Είχαμε συνεργεία, είχαμε κλείσει ξενοδοχεία και έχουμε κάμερες, πάμε να τραβήξουμε τα παιδιά, το backstage, φυσικά με χιουμοριστική διάθεση.

Φεύγει η Κέλλυ, πάει στην Αίγινα, τη βλέπουν οι δημοσιογράφοι και της λένε “εσύ τίνος είσαι;”. Λέει η Κέλλυ ότι είναι από το Χαμογέλα και πάλι. Της λένε “εσείς δεν είπατε ότι δεν θα έρθετε;”. Ναι, λέει η Κέλλυ, “δεν θα καλύψουμε τον γάμο, δεν μας αφορά αυτό, έχω ρητή εντολή ούτε πλάνο, ούτε καλεσμένους, ήρθαμε για εσάς“. Και ξεσπάει μια τρομερή, δεν θέλω να πω επίθεση, δεν θέλω να πιστέψω ότι αυτό το πράγμα έγινε μεταξύ μας», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.