O Ewan McGregor πριν από λίγο καιρό χώρισε με την Εύα Μαυράκη, καθώς είχε μία ερωτική περιπέτεια με την Mary Elizabeth Winstead.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού Star, η 33χρονη χώρισε τον 46χρονο Ewan επειδή δεν άντεχε να την κατηγορούν ως αντροχωρίστρα.

Η εξέλιξη αυτή έφερε την υποβολή αίτησης διαζυγίου του McGregor, έξι μήνες μετά την πρώτη φορά που εθεάθη δημοσίως να φιλά την Winstead.

Στην αίτηση του ο McGregor επικαλείται «αγεφύρωτες διαφορές» με την επί 22 χρόνια σύζυγό του, με την οποία απέκτησε τέσσερις κόρες ηλικίας έξι έως 21 ετών.

«Η Mary Elizabeth Winstead ένιωθε πολύ άσχημα να την αποκαλούν αντροχωρίστρα και ντρεπόταν γι’ αυτό. Είναι λυπηρό γιατί πριν από ένα χρόνο ο Ewan και η Εύα περνούσαν καλά και τότε αυτός αποφάσισε να τα γκρεμίσει όλα για την Mary.

Τώρα φαίνεται ότι τις έχασε και τις δύο για τα καλά» είπε φίλος του παράνομου ζευγαριού.