Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά μέσα από την εκπομπή τους και συγκεκριμένα με ένα βίντεο στη στήλη «Ρόμπες», θυμήθηκαν τα… δύσκολα φοιτητικά τους χρόνια στο Παρίσι και στην Αθήνα, όταν δεν είχαν χρήματα για να φάνε ό,τι έτρωγαν και οι συμφοιτητές τους.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά αν και δεν αναφέρθηκαν ονομαστικά, είναι προφανές πως θέλησαν να τρολάρουν στην πρόσφατη δήλωση της Ζήνας Κουτσελίνη για το… χάμπουργκερ που στερήθηκε στα φοιτητικά της χρόνια.

«Αχ, θυμήθηκα τα φοιτητικά μου χρόνια στο Παρίσι. Ήμουν πάρα πολύ στεναχωρημένος, γιατί έβλεπα τους άλλους συμφοιτητές μου να τρώνε κρέπα με τυρί κι εγώ μια μπαγκέτα σκέτη με λίγο μπρι», είπε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Αυτό ήταν μεγάλο τραύμα θέλω να ξέρεις, έζησα τα πιο δύσκολα χρόνια στους δρόμους του Παρισιού… να τρώω μαύρο το χαβιάρι, παλιό το κρασί, μουχλιασμένο το τυρί», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής.

«Τα ίδια πέρασα κι εγώ στη Νομική Αθηνών, ούτε ένα σουβλάκι δεν είχα να πάρω. Έτρωγα σκέτη την πίτα, αλάδωτη, στη μέση με τη φίλη μου τη Ρούλα», περιέγραψε από την πλευρά της η Τζένη Μελιτά.

«Αφού να φανταστείς εμένα ερχόντουσαν οι συμφοιτητές μου με ένα ποτήρι σαμπάνια και το κουνούσαν μπροστά μου… κι ενώ έτρεχαν τα δάκρυά μου, έπεσαν μέσα στο ποτήρι. Το ήπια μονορούφι», κατέληξε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, αφήνοντας αιχμές για τη Ζήνα Κουτσελίνη.