Συνεχίζεται η δίκη για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό στο Εφετείο Αθηνών, στην οποία κατηγορούνται 26 άτομα (μεταξύ αυτών και η μητέρα της 12χρονης) για τα κατά περίπτωση αδικήματα του βιασμού και της κατάχρησης ανηλίκου, της παιδικής πορνογραφίας, της εμπορίας ανθρώπων, της μαστροπείας, όπως και της γενετήσιας πράξης με ανήλικο.

Στην τελευταία συνεδρίαση, ανάμεσα στους μάρτυρες βρέθηκε και ο Φώτης Σπύρος, ο οποίος σύμφωνα με ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, Σπύρου Δαρσινού σε εφημερίδα, παρουσιάστηκε στο Εφετείο, προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση, αφού γνωρίζει πολύ καλά την οικογένεια της 12χρονης.

Όπως αναφέρεται, ο Φώτης Σπύρος διαμένει πολύ κοντά στην οικογένεια και ενίοτε βοηθούσε το ζευγάρι με τα συνολικά οκτώ παιδιά του.

Από πληροφορίες προκύπτει πως περιέγραψε την κατάσταση που ζούσε η οικογένεια και τις δυσκολίες που περνούσαν η μητέρα και ο πατέρας της 12χρονης.

Ο Φώτης Σπύρος διατηρούσε καλές σχέσεις με την οικογένεια, ενώ στο παρελθόν είχε αναφερθεί στην πιθανότητα που υπήρχε να βαπτίσει τη μία αδερφούλα της 12χρονης.