Τη βίλα του στη λίμνη Κόμο πουλάει ο George Clooney. Ο George Clooney αγόρασε την ιταλική Villa Oleandra,  που χτίστηκε τον 18ο αιώνα, στο Laglio της Ιταλίας, στη λίμνη Κόμο, το 2002 για 11,7 εκατομμύρια ευρώ.

«Συνειδητοποίησα πόσο όμορφη ήταν η ζωή στην Ιταλία και πώς πραγματικά με βοήθησε να ηρεμήσω και να μην νιώθω τόσο πιεσμένος», είχε πει τότε ο George Clooney.

Στη λίμνη Κόμο, εξάλλου, γνώρισε τη σύζυγό του, Amal, και στη βίλα πέρασαν πολλά από τα πρώτα ραντεβού τους.

Η βίλα περιλαμβάνει συνολικά 25 δωμάτια, ένα υπαίθριο θέατρο, μια πισίνα και ένα γκαράζ αρκετά μεγάλο για όλες τις μοτοσυκλέτες του George Clooney.

Αυτό το αρχοντικό διαθέτει ένα πλήρες γυμναστήριο, ένα γήπεδο τένις, αρκετούς διαμορφωμένους κήπους, τεράστια μπάνια, καθώς και μια ξεχωριστή «αίθουσα πίτσας». Εκεί κατασκευάστηκε ένας τοίχος για να μην χύνεται η λίμνη απευθείας μέσα στο σπίτι.

Την είδηση για την πώληση της βίλα του Clooney έκανε γνωστή το ιταλικό περιοδικό Oggi και επιβεβαίωσε το αμερικάνικο People.

Η βίλα του George Clooney διατίθεται στην τιμή των 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η λίμνη Κομο είναι ένα από τα αγαπημένα μέρη πολλών διεθνών διασημοτήτων όταν θέλουν να αποδράσουν από την έντονη ζωή στο Χόλιγουντ.

Δεν είναι λίγοι οι A-listers από το Χόλιγουντ που έχουν ακριβά σπίτια στην ίδια περιοχή, όπως η σχεδιάστρια μόδας Donatella Versace.