Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απευθύνθηκε σε γνωστή εταιρεία στην Αμερική προκειμένου να επιλέξει τα ιδανικά κρεβάτια για το νέο του σπίτι στο Ψυχικό. Ειδικότερα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παρήγγειλε τέσσερα κρεβάτια και στρώματα σε συγκεκριμένα μεγέθη, καταβάλλοντας το ποσό των 95 χιλ δολαρίων.

Τα εν λόγω κρεβάτια όμως δεν έφτασαν ποτέ στην Αθήνα στην κατάσταση που έπρεπε, καθώς έλειπαν διάφορα τμήματά τους. Συγκεκριμένα από τα συνολικά 46 εξαρτήματα, ήρθαν μόνο τα 11. Παράλληλα, τα έπιπλα παρουσίαζαν φθορές, ενώ σε πολλά σημεία τα υφάσματα ήταν σκισμένα. Αμέσως έγιναν τηλεφωνικές κλήσεις στους υπεύθυνους της εταιρείας, χωρίς να υπάρχει καμία απάντηση.

Η εταιρεία μάλιστα χρησιμοποίησε τη φωτογραφία που ανέβασε στα social media ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπονοώντας έτσι στο κοινό ότι έχουν μια συνεργασία.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο καταθέτει μήνυση κατά της εταιρείας, με την οποία ζητά πίσω τα χρήματά του, αλλά και να αφαιρεθεί το όνομά του από οποιαδήποτε μελλοντική καταχώρηση της εταιρείας.

Υπενθυμίζεται πως οι δικηγόροι του Greek Freak έχουν μηνύσει πάνω από 50 εταιρείες που έχουν χρησιμοποιήσει το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο από το Στούντιο 4: