Καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον θάνατο της μητέρας του, μίλησε για τον γάμο του με την Δήμητρα Βαμβακούση, για τη σχέση τους, αλλά και για τον λόγο που τη ξεχώρισε.

«Είναι ξεκάθαρο ότι ήθελε και ήθελα γιατί και η Δήμητρα είχε έρθει από το εξωτερικό και μέχρι να έρθει και να εγκλιματιστεί στο νέο περιβάλλον εδώ. Η Δήμητρα είναι κοντά στην εκκλησία και μια φορά επισκέφθηκε την εκκλησία που έτυχε να είμαι και εγώ. Δεν μας γνώρισε ο πνευματικός μας, απλά τυχαίνει να είναι ο πνευματικός μας από κοινού», είπε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Σχετικά με το αν θα επέλεγε την Δήμητρα Βαμβακούση για σύζυγό του, αν δεν είχαν τα ίδια πιστεύω για την θρησκεία, ο ίδιος ανέφερε: «Είναι δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ό,τι θέλει, αλλά σε μια κοινή πορεία στη ζωή, όταν δύο άνθρωποι είναι κάτω από την ίδια στέγη και καλούνται να συμβιώσουν, σίγουρα ο διαφορετικός παρονομαστής θα παίξει κάποιο ρόλο, ειδικά αν πρόκειται να έρθουν και παιδιά. Ευτυχώς γνώρισα τη Δήμητρα που έχουμε κοινά πιστεύω. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να είμαι με μια άλλη σύζυγο που να μην έχει τα ίδια πιστεύω».

Όσον αφορά στον γάμο τους, ο Γιώργος Αγγελόπουλος εξομολογήθηκε: «Ήταν δύσκολο γιατί το καλοκαίρι που είπαμε να παντρευτούμε, δύο μήνες πριν τον γάμο δηλαδή, η μητέρα μου ονειρευόταν να είναι εκεί. Σκεφτόταν τι θα βάλει, αν θα χάσει κιλά και όλα αυτά. Ήταν πολύ δύσκολο να διαχειριστώ τα media που ασχολούνταν και με τη σχέση μας που εγώ δεν είχα παραδεχτεί δημόσια, δεν αισθανόμουν έτοιμος. Από την μια είχα αυτό, από την άλλη είχαν ήδη δει την Δήμητρα και από την μια έπρεπε να μιλήσουμε για αυτό, αλλά από την άλλη δεν γινόταν γιατί η περίοδος της εγκυμοσύνης για μια γυναίκα είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίοδος. Έπαιξε σημαντικό ρόλο και η έλλειψη εγωισμού της Δήμητρας, έβαλε προτεραιότητα την ουσία, με στήριξε και ήταν πάντα δίπλα μου».

«Αυτό που μου αγαπώ πολύ στην Δήμητρα είναι η καλοσύνη. Για εμένα είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα, αυτό είναι κάτι που φεύγει όμως. Η ψυχή είναι κάτι άλλο. Αυτό ήταν που με έκανε να θέλω να είμαι μαζί της. Οι σχέσεις χρειάζονται πολύ δουλειά. Είναι μια όμορφη σχέση», κατέληξε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.