Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπον» παραχώρησε ο Γιώργος Γερολυμάτος όπου μίλησε μεταξύ άλλων και για τη σύλληψη του γιου του.

Πρόσφατα πέρασες μία περιπέτεια με τη σύλληψη του γιου σου, Αλέξανδρου… Τι συνέβη;

Παραμονή Χριστουγέννων μου τηλεφώνησαν και μου είπαν ότι ο γιος μου είναι στη ΓΑΔΑ, πήγα, τρελάθηκα, δεν ήξερα τι είχε συμβεί, του πήραν το λάπτοπ, το κινητό τηλέφωνο, γιατί είχε γίνει ένα μπέρδεμα…

Τι μπέρδεμα;

Κάπου βρέθηκε μπλεγμένος με έναν μπράβο, ο οποίος είχε βάλει φωτιά σ’ ένα αυτοκίνητο. Τον ρώτησα, είμαστε πρώτα φίλοι και μετά είναι γιος μου, γιατί όταν παντρεύτηκα και γεννήθηκε, ήμουν 19,5 χρονών, η γυναίκα μου ήταν Γερμανίδα, μανεκέν και ήταν μεγαλύτερη μου 5 χρόνια, ήταν πολύ όμορφη. Είχε μείνει έγκυος και την παντρεύτηκα, κρυφά από τους γονείς μου. Είχα σεβασμό στους γονείς μου, δεν μπορούσα να πω στον πατέρα μου ότι παντρεύτηκα. Με είχε παντρέψει ο Γιώργος Μανίκας, ο σαξοφωνίστας, που έχει γράψει το τραγούδι «Άσε με να φύγω, σε παρακαλώ…». Ο γιος μου, μου είπε ότι δεν έχει καμία ανάμειξη κι έτρεμε το παιδί. Μετά πήγαν όλα καλά, ήταν μια παρεξήγηση, τίποτα άλλο. Τα γεγονότα θα τα κρίνει η δικαιοσύνη, όταν έρθει η ώρα να γίνει αυτή η δίκη, σε 2-3-4 χρόνια, όποτε γίνει. Όταν πήγε στον ανακριτή και τον εισαγγελέα, τον άφησαν μετά από 5-10 λεπτά, γιατί πραγματικά δεν είχε καμία ανάμειξη.