Ο Γιώργος Γερολυμάτος έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και μεταξύ άλλων, επανατοποθετήθηκε για παλαιότερη του δήλωση σχετικά με το σεξ απ’ όλες τις πλευρές καθώς και την αίσθηση της γοητευτικής εξωτερικής του εμφάνισης.

Είναι αλήθεια ότι είστε ο πρώτος άντρας καλλιτέχνης που φωτογραφηθήκατε γυμνός για το «Playboy»;

Ναι, αλήθεια είναι. Ήταν ημίγυμνη φωτογράφιση. Στα απόκρυφα σημεία είχα μια σκιά. Δεν είχε γίνει στην Ελλάδα ποτέ. Ήταν μια φωτογράφιση πολύ αισθησιακή, πολύ ωραία. Ήμουν ο πρώτος που γδύθηκα σε περιοδικό. Υπήρχε μια μικρή ομάδα, οι οποίοι το είδαν στραβά. Και λεφτά πήρα καλά και μου έκανε πάρα πολύ καλό στην καριέρα μου και συζητήθηκα ευμενώς περισσότερο. Στο μαγαζί γινόταν χαμός για ένα διάστημα θυμάμαι.

Είχατε αίσθηση της εξωτερικής σας εμφάνισης; Ότι είστε ένας πάρα πολύ ωραίος άντρας;

Όχι δεν το καταλάβαινα πολύ. Πίστευα απλά ότι ήμουν ομορφούλης μέχρι εκεί και γι’ αυτό δεν την «ψώνισα» ποτέ. Ήμουν μετρημένος εγώ γενικά στη ζωή μου. Δεν το έπαιξα ποτέ σταρ και βεντέτα, με την έννοια του ψωνισμένου. Υπάρχουν δύο ειδών σταρ οι απρόσιτοι, όπως ήταν ο Βοσκόπουλος για παράδειγμα που έπρεπε να περάσεις από σαράντα πέντε μπράβους για να τον δεις ή ο Ρουβάς που είχε πάντα τον Ψινάκη απ’ έξω και άλλους δεκαπέντε σωματοφύλακες και υπάρχουν και οι καλλιτέχνες όπως είμαι εγώ, που είχα πάντα την πόρτα μου ανοιχτή στο καμαρίνι και μιλούσα με όλο τον κόσμο.

Σε παλιότερη συνέντευξή σας είπατε πως έχετε απολαύσει το σεξ απ’ όλες τις πλευρές, γιατί αυτή η δήλωσή σας προκάλεσε αίσθηση;

Το πήγαν αλλού γι’ αυτό. Μπήκε ένας τίτλος για να γίνει φασαρία. Έχω δηλώσει πολλές φορές ότι μου αρέσουν μόνο οι γυναίκες, χωρίς να έχω κανένα πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους, ίσα-ίσα έχω και πολλούς φίλους gay και τους θεωρώ ταλαντούχους και έξυπνους ανθρώπους. Όταν είπα ότι έχω απολαύσει το σεξ απ’ όλες τις πλευρές, εννοούσα ότι έχω πολλές εμπειρίες στο σεξ με γυναίκες και μόνο. Και δύο γυναίκες μαζί είχα και σεξ έκανα πολύ της μιας βραδιάς, γενικά απόλαυσα το σεξ στη ζωή μου πολύ.